Gergely Róbertnek új párja van: 64 évesen talált rá a szerelem
Gergely Róbert 2017-es válása után sokáig élt egyedül. A szinglikorszak azonban már lezárult az életében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"A szerelem dalával elindult Emmanuelle" - kezdődik az a dal, amely három évtizeddel ezelőtt meghozta a sikert Gergely Róbert számára. Slágerének szövege aktuális az életében, 64 évesen újra rátalált a szerelem.

A színész-énekes kétszer házasodott, első feleségével közös fiuk, Simon már felnőtt férfi, aki kerüli a rivaldafényt. A második házassága 13 év után 2017-ben ért véget, a válás után hosszabb ideig élt egyedül.

Gergely Róbert új párja

A szingliség korszaka lezárult számára, a Meglepetés magazinnak elárulta, új párja van.

- A hír igaz, de csak szűkszavúan szeretnék megszólalni ez ügyben. Jól érzem magam, mert van mellettem valaki. Üdvös, ha ebben a bonyolult, forrongó világban van az embernek egy lelki társa, aki a segítsége, a támasza, akivel értelmes dolgokról beszélgethet. A magánéletemet szeretném a béke szigetének megtartani, ezért sem akarom felfedni a párom kilétét.

gergely róbert
Fotó: RTL/Reggeli

Arról is beszélt, elégedett a jelenlegi életével, különösen az elmúlt néhány esztendő fényében. A koronavírus-járvány kirobbanása után nem találta a helyét, úgy érezte, kicsúszott a talaj a lába alól.

- A lezárások miatt nem volt színházi munkám, koncertem. Hetente kétszer futárkodtam, lángost szállítottam házhoz. Később átestem egy hosszabb betegségen, az orvosaim kényszerpihenőre ítéltek. Hat hónapig nem álltam színpadon. 

Feke Pál párjával az Operaházban

2021 májusában derült ki, hogy Feke Pál életébe válása után ismét beköszöntött a szerelem: a színész és gyermeke édesanyja, Gyenesei Leila 2020 végén jelentették be, hogy elválnak egymástól. Új párjával, a műsorvezető Mészáros Nórával először a Fővárosi Nagycirkuszban fotózták le. Nagyon óvták a friss kapcsolatot, 2022 áprilisáig nem vállaltak közös címlapfotózást.

Ezt is szeretjük