Gera Marina titokban ment férjhez - Az Emmy-díjas színésznő először mutatta meg Leventét

Gera Marina két éve feleség, de férjével most először álltak a nagy nyilvánosság elé.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gera Marina történelmet írt, amikor 2019 novemberében a Nemzetközi Emmy-díjak 47. átadási ünnepségén elnyerte a legjobb színésznőnek járó elismerést az Örök tél című filmben nyújtott alakításáért.

 A televíziós Oscarként is emlegetett Nemzetközi Emmy-díjra, amellyel az Egyesült Államokon kívül készült legjobb televíziós produkciókat ismerik el, annak 47 éves történelme során Gera Marina személyében először jelöltek magyar színésznőt.

Gera Marina férje

A 36 éves sztár a szakmájáról szívesen, de a magánéletéről csak ritkán nyilatkozik, férjét a Best magazinnak most mutatta meg először. 

Balogh Leventével akkor ismerkedett meg, amikor ügyvédet keresett egy szerzői jogi problémához. Az ügy nem oldódott meg, de ez nem Leventén múlt, a színésznő magánélete viszont sínre került. Négy éve együtt vannak, két éve pedig házasok is. 

- Mindketten rettegtünk a lagzitól. Viszont megsérteni sem akartunk senkit. Én faluról jövök, ott a nagy lagzi a szokás, amit mi nem szerettünk volna. Nászutat viszont akartunk, és összekötöttük a kettőt - mesélte a férj. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Thaiföldön, Kho phanganon keltek egybe a tengerparton, Gera Marina esküvői ruháját egy magyar tervező készítette. Egy thai fotós hét órán át fotózta őket, így a családtagok és barátok nem maradtak felvételek nélkül. 

Idén márciusban az 5. Magyar Filmdíj-gálán egy gyönyörű Merő Péter-estélyit viselt.
Idén márciusban az 5. Magyar Filmdíj-gálán egy gyönyörű Merő Péter-estélyit viselt.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Egy thai DJ adta őket össze. A ceremónia már csak azért sem volt hivatalos, mert a színésznő akkor keresztelkedett meg, amikor Spanyolországban az El Camino zarándokutat járta végig, az egyik templomban pedig elhagyta a keresztlevelét. Előbb meg kellett volna találniuk, aztán le kellett volna fordíttatniuk thaira, hogy hivatalosan is összeadhassák őket Thaiföldön. 

Nemcsak közös életet, de közös filmet is terveznek, aminek Gera Marina szeretné, hogy a férje legyen a producere. 

Nagyon szeretnék együtt dolgozni vele, mert ő a szövetségesem. 

Levente akkor is mellette volt, amikor megnyerte a Nemzetközi Emmy-díjat. Amikor Levente egy kávézóban ült, sok világsztár leült mellé, és beszédbe elegyedett velük. 

2018 szeptemberében az Aranyélet harmadik évadának díszbemutatóján.
2018 szeptemberében az Aranyélet harmadik évadának díszbemutatóján.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- Egy csomó jelöltet nem ismertem fel, aztán utólag láttam, hogy ő is meg ős is Emmyt kapott, én meg ott dumáltam vele fél órát. 

Gera Marina az Emmy-díj-átadón

Gera Marina káprázatosan nézett ki a Nemzetközi Emmy-díj átadóján. A 35 éves színésznő azt már a gála előtt elárulta, hogy magyar tervezők ruháival érkezett New Yorkba. Káprázatosan nézett ki a díjátadón a bronzszínű, földig érő estélyiben.

Ezt is szeretjük