Gáspár Zsolti lebukott a forgatáson: így derült ki nagy titka Tilla és Demcsák Zsuzsa előtt

Gáspár Zsolti gyerekkora óta küzdött a titkolt problémával. Kollégái a mai napig segítik.

gáspár-zsolti-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Zsolti számára nehezen megy az olvasás. Gyerekkora óta küzdött olvasási és szövegértési problémákkal, a színeket is keverte az iskolában. Sokáig nem foglalkozott azzal, hogy mindezt orvosolja, húszévesen állapították meg a szakemberek, hogy diszlexiával, azaz olvasással és beszéddel összefüggő részképességzavarral küzd. 

Mivel álmában sem gondolta akkor, hogy egy napon olyan műsorok házigazdájaként fog szerepelni a tévében, mint a Farm VIP vagy a Város vs Vidék, nem foglalkozott a dologgal. Úgy volt vele, elég, ha az állataival szót ért a tanyán.

Gáspár Zsolti olvasása

Amikor azonban jöttek a tévés feladatok, kollégái előtt hamar lebukott a forgatásokon.

zsolti
Fotó: TV2/Város vs Vidék

- Azonnal észrevettük, hogy valami nem stimmel, mert Zsolti nem azt olvasta és mondta, ami a papíron állt - árulta el a Blikknek Till Attila.

Demcsák Zsuzsa az Ázsia Expressz alatt jött rá Zsolti problémájára, azóta mindketten segítenek neki az olvasásban. Külön foglalkoznak vele, szerintük sokat fejlődött.

- Látták rajtam, hogy gondban vagyok, amikor papírt adtak a kezembe. Izgultam, hebegtem-habogtam, levert a víz. Elmondtam, nekem bizony problémám van az olvasással, ők pedig azonnal felajánlották a segítségüket, amiért nem győzök eléggé hálás lenni. 

Demcsák Zsuzsa és Tilla tanított meg olvasni

- árulta el Gáspár Zsolti.

Gáspár Zsolti gyerekei

Gáspár Zsoltinak először egy lánya született, Gabica, akit négy évvel később az ikrek követtek: Nikol és Nikolasz idén augusztusban lesznek 21 évesek. Így néztek ki édesapjuk mellett a filmpremieren.

Cover-fotó: TV2/Város vs Vidék

Ezt is szeretjük