Gáspár Zsolti megjegyzéseket tett Pintér Tibor fiatal barátnőjére - Ezt mondta Jeniferre
Gáspár Zsolti szerint Ilyés Jenifer magára szedhetne pár kilót.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy megismertük a Győzike Show pár epizódjában, illetve az Ázsia Expressz második szériájának részeiben, Gáspár Zsolti nem az a típusú ember, aki véka alá rejtené a véleményét. Ezúttal sem kertelt, őszintén elmondta, mit gondol.

Az is köztudott róla, hogy bár évek óta boldog házasságban él, imádja csapni a szelet a csinos hölgyeknek. Most Pintér Tibor barátnője, Ilyés Jenifer került a terítékre.

Ezt mondta Gáspár Zsolti Ilyés Jeniferre

Együtt szerepeltek a Nyugi! Köztünk marad című műsorban, ahol ezúttal a show háziasszonya, Szulák Andrea arra volt kíváncsi, hogy vendégei mennyire szeretik a hasukat. A csinos színésznő nyíltan bevallotta, hogy nem lel nagy örömet az ételekben, ezt a választ pedig Zsolti nem hagyhatta szó nélkül.

- Nem szeretek enni, valamiért felesleges időtöltésnek tartom. Mindig gyorsan bekapok valamit általában út közben. Inkább az egészséges saláták és csirkék világában élek - árulta el az adásban.

Pedig tudnám neki ajánlani a pörcögőt, a szalonnát, mert öt-hat kiló kéne a Jeniferre.

Nagyon dekoratív, de egy kicsit a lábára meg a derekára kéne egy kis kolbász meg egy kis pörc - reagált a realityhős.

A fekete szépség egyáltalán nem vette zokon a kritikát, sőt egyetértően bólogatott. Megállapodást is kötöttek: a férfi receptre fogja felírni neki, hogy miket fogyasszon a későbbiekben.

Pintér Tibor barátnője bikiniben

A fekete hajú énekesnő és színésznő nagyon nőies, bomba alakját rajongói is megdicsérik rendszeresen az Instagramon. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük Ilyés Jenifer legdögösebb bikinis képeit.

Ezt is szeretjük