Cseke Katinka durván beolvasott Mádai Vivinek – Az esti műsorban ezért osztotta ki
Cseke Katinka szerint egy ötéves gyereknek nem kellene a szülei között aludnia.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mádai Vivien a Life Tv-n futó Női titkok Várkonyi Andinál című műsorban elárulta, hogy miután megszületett a kisfia, bizonytalan volt, hogy a síró Zénót magával vigye-e a szülői ágyba, vagy ragaszkodjon ahhoz, hogy a kisfiú a saját ágyában aludjon vissza. Végül az előbbi mellett döntött, aminek az lett a vége, hogy Zénó öt éve a férje és közte alszik.

Amikor Cseke Katinka ezt meghallotta, nagyon kiborult, véleményét nem is rejtette véka alá. 

- Ezt most nem mondod komolyan! Ez szörnyű! – bukott ki a színésznőből. 

- Úgy aludni, hogy minden éjjel fejbe rúg valaki, aki nincs 110 centiméter, az nagyon-nagyon rossz – vallotta be Mádai Vivien. 

madai-vivien
Fotó: Life Tv

- De az még szörnyűbb, ha négyszer fölkelsz, és mész át hozzá éjszakánként – reagálta erre Várkonyi Andrea, mire Mádai Vivi hozzátette, hogy ő ezt hamar fel is adta. 

Cseke Katinka egy olyan pszichológus előadását hozta fel példaként, miért rossz, ha a gyerek a szülei ágyában alszik, aki maga is szülő, van egy fia és egy lánya, tehát tapasztalt a témában. 

- Elcseszed a gyereked pszichés hozzáállását. Vannak férfi-női szerepek. A férfi és a nő szerepe, hogy együtt alszanak, van szexualitás, hajnalban, éjszaka. Az nem egészséges se a gyereknek, se a szülőknek, ha köztük fekszik a gyerek – fejtette ki a 48 éves színésznő. 

varkonyi-andrea
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andinál

- Katinka, ne legyünk már álszentek! A férfi-női szerep kicsúcsosodása nem feltétlenül hétköznap éjszaka, az ágyban történik. Én megkérdeztem egy pszichológust, mert azt mondtam, beledöglök abba, hogy négyszer fölkelek éjszaka. Azt válaszolta, mivel egyke gyerekről beszélünk, az egyke gyerek nem érti, hogy apa-anya miért alszik együtt, és ő ebből miért marad ki. Az ő kis három-négyéves fejében az van, hogy ő miért van ebből a szeretetkupacból kizárva. Ha ő ott szeretne lenni, vágyik erre, akkor engedjem meg – adta elő vehemensen a véleményét Várkonyi Andrea. 

- Azért ennek a pszichológusnak mondanám azt, hogy jöjjön már át, aztán aludjon a gyerekemmel éjjelente, és én hadd aludjak a férjemmel – reagálta viccesen Mádai Vivien. 

A TV2 műsorvezetője azt is elárulta, gyerekkorában ő is félt egyedül aludni, két testvérével együtt gyakran mentek át a szülői ágyba. Amikor kisfia, Zénó megjelenik a szülői háló ajtajában kócos fejjel, kezében a kis párnájával, és azt mondja, tudja, hogy nem szabad átjönnie, de ott aludhat-e, nincs szíve a gyerekszobába visszaküldeni.

cseke-katinka-fb
Fotó: Life Tv/Női titkok Várkonyi Andinál

- Én egyéves korában külön szobába raktam a gyereket. Első két este nem értette, ott maradtam, fogtam a kezét, utána soha többé nem akart átjönni – mesélte Cseke Katinka.

Doszpot Evelin szerint arra, hol aludjon a gyerek, nincs általános recept. Az egyik lánya, Zoé négyéves koráig hatszor-nyolcszor kelt egy éjszaka, ezért inkább megengedte, hogy átmenjen hozzá. Az ikerlányok kilencévesen is átszaladnak hozzá, ha félnek valamitől. A férfi-női szerepről pedig úgy véli, az nem függ a közös hálószobától, ők nem is alszanak egy szobában a férjével. 

Cseke Katinka  fehérneműs és fürdőruhás fotókon

Cseke Katinka egy évvel ezelőtt maga sem gondolta volna, hogy bevállal egy dögös fehérneműs és fürdőruhás fotózást. Miután sikerült 106-ról közel 30 kilót lefogynia, nemcsak karcsúbb lett, de új frizurát és egyre nőiesebb ruhákat is visel, újra bátran megmutatja a nőies oldalát. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ezt is szeretjük