Gáspár Laci egy szem lánya 17 éves lett - Fotókon a ritkán látott Mirjam

Gáspár Laci lánya, Mirjam egy év múlva már nagykorú lesz.

Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci méltán lehet büszke, gyönyörű családdal rendelkezik a negyvenéves sztár. Első feleségét még énekesi karrierje előtt, mindössze 18 évesen vette el. Bár 11 év házasság után úgy döntöttek, elválnak, a frigyből született meg egy szem lánya. 

Mirjam 2019. december 6-án ünnepelte 17. születésnapját. Az  X-Faktor mentora e gy megindító születésnapi poszttal köszöntötte elsőszülött gyermekét. 

17 éves lett Gáspár Laci lánya

"Ma 17 éves Mirikém! Hihetetlen! Nemrég még az ölemben hurcolásztam, most meg már kész nagylány! Azt kellene írnom, hogy kész Nő, de az még nem megy, mert nekem még mindig a kicsi Mircseszem! Isten éltessen drága szép Mircseszem!" - írta. 

Gáspár Laci rajong a családjáért, Instagram-oldala is arról árulkodik, hogy amikor csak teheti, időt szakít rájuk, és különféle közös programokat szervez velük. Szemmel láthatóan nagy az összhang legidősebb gyermeke, a második házasságában született Lacika, és a harmadik feleségétől, Nikitől született Noel között. 

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen gyönyörű tinédzser lett Gáspár Laci lányából, a 17 éves Mirjamból.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük