Az RTL Klub váratlan bejelentése: két új nyomozó szerepel az Álarcos énekesben
Gáspár Laci COVID-szűrése során a tesztje pozitív lett, ezért karanténba kényszerült.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nem Hargitai Bea lesz az egyetlen új nyomozó az Álarcos énekesben. Egy váratlan fejlemény miatt két újabb nyomozóra lesz szükség, de ők csak vendégként szerepelnek a műsorban. 

Erre azért van szükség, mert Gáspár Laci nem lehet jelen a műsor második évadának következő felvételein, ugyanis a COVID-szűrése során a tesztje pozitív lett. 

Gáspár Laci koronavírusos

"Az énekes stúdióból való távolléte egyelőre az Álarcos énekes mostani szériájának 3. és 4. adását érinti, az 1. és 2. adásban Laci látható lesz, mivel ezek a felvételek már augusztusban (08. 18. és 08. 22.) megtörténtek. Laci jelenleg tünetmentes, otthoni karanténban van " – olvasható a csatorna közleményében.

gaspar-laci
Fotó: RTL Klub

- Alapvetően jól vagyok, egy kis gyengeségen kívül semmi nem utalt arra, hogy elkaptam volna a vírust, csak a tesztelésen derült ki. Jelenleg karanténban várom, hogy a tesztek negatív eredményt mutassanak. Szerencsére kétszintes a házunk, így Niki és Noel a földszinten, míg én az emeleten vagyok elkülönítve. Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ha úgy érzi, hogy szükséges, vagy olyan helyen járt, akkor tünetektől függetlenül csináltasson tesztet. Bízom benne, hogy minden jól alakul, és hamar túl leszek az egészen – nyilatkozta a 41 éves sztár.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amíg Gáspár Laci a stúdióban nem lehet jelen, az érintett adásokban „vendégnyomozók” veszik át a feladatát.

"Fontos kiemelnünk, hogy az elvégzett kontaktkutatás nem vezetett a stáb tagjaihoz, ugyanis Laci az Álarcos énekes második adásának felvétele (08.22.) óta nem érintkezett velük. Ennek ellenére a produkció gyártója azonnali szűrést végeztetett többek között a nyomozókon és a műsorvezetőn, aminek eredménye negatív lett, így a műsor felvétele a gyártó által bevezetett és a már eddig is érvényben lévő szigorú egészségügyi szabályok betartásával megtörténik, amelyek közül a legfontosabbak: a folyamatos fertőtlenítés, a hőmérsékletmérés, szájmaszk viselése, a kötelező távolság betartása" – adta hírül a csatorna.

Gáspár Laci felesége fürdőruhában

Gáspár Laci és felesége nyáron sok mindent ünnepelhetnek. Az énekes június 12-én lett 41 éves, majd a házassági évfordulójuk következett: hat éve mondták ki a boldogító igent. A bejegyzésre záporoztak a gratulációk, és azt is sokan megjegyezték, hogy Niki gyönyörű nő. Valóban, Niki nemcsak szép, hanem a szexin kivágott fürdőruhában visszafogottan szexi is. 

Ezt is szeretjük