Ő az Álarcos énekes negyedik Nyomozója - Meglepő, kit választott az RTL Klub
A Fókusz ma esti adásában kiderült, ki az Álarcos énekes negyedik Nyomozója.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Augusztus közepén látott napvilágot a hír, miszerint a szeptember 6-án induló Álarcos énekes második évadában Dancsó Péter már nem szerepel, új Nyomozót köszönthetnek a nézők. 

Hogy Csobot Adél, Sebestyén Balázs és Gáspár Laci mellett ki lesz a negyedik Nyomozó, arra a nézők is tippelhettek: augusztus 17. óta a csatorna a Fókusz, valamint a Reggeli című műsorában mindennap elárult egy érdekességet a titokzatos személyről. 

Az Álarcos énekes új Nyomozója

A hétfő reggeli, 15. nyom az volt, hogy házas, egy kisfia van. Mutatjuk az eddig összegyűlt információkat. 

1. Nagyon magas az IQ-ja.
2. Szeret enni és főzni.
3. Az egészség a legfontosabb számára.
4. Soha nem késik.
5. Szeret táncolni, csak nem tud.
6. Nagyon babonás, volt már jósnőnél.
7. Soha nem napozik.

A cikk az ajánló után folytatódik


8. Szeret költekezni, és sokat alkudozik.
9. Csak vizet és teát iszik.
10. Élt az Egyesült Államokban.
11. Nagyon érzékeny, naponta sír. 
12. Szegeden született.
13. Anyatej ékszereket hord.
14. Az utcán állították le, hogy jól állna neki a modellkedés. 
15. Házas, egy kisfia van.

A Fókusz ma esti adásában végre fény derült a negyedik Nyomozó kilétére: az Álarcos énekes első évadának második leleplezettje az Alien, azaz Hargitai Bea lesz a műsor új sztárja. Meglepő választás, hiszen a 37 éves hírességet ilyen szerepkörben még nem láthattuk. 

16 évesen, 1999-ben kezdett modellkedni, alig egy év után pedig már a Playboy címlapfotózásán vehetett részt. 2000-ben elkészült első portfóliója Emmer László segítségével, és ugyanebben az évben szerepelt a Kozmix Angyal című klipjében. 2001-ben Nánási Pál fotóival Magyarország legfiatalabb playmate-je volt, 2002-től pedig az amerikai Playboyban is jelentek meg képei.

2014 szeptemberben feleségül ment Mykonos szigetén szerelméhez, David Stogelhez. Kisfiuk 2015 májusában jött világra, és a Jason Sidney keresztnevet kapta. Hargitai Bea 12 éve nem él Magyarországon, családjával jelenleg Prágában van az otthona, innen utazik Magyarországra az Álarcos énekes forgatásaira. 

Csobot Adél ruhái az Álarcos énekesben

Csobot Adélt az Álarcos énekes egyetlen női nyomozójaként különlegesebbnél különlegesebb külsővel láthattuk az RTL Klub jelmezes szórakoztató műsorában. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen ruhákat viselt az első évadban.

Ezt is szeretjük