Gáspár Laci húga férjhez ment: Szimonetta ilyen szép menyasszony volt
Gáspár Laci egyetlen húga, a 18 évvel fiatalabb Szimonetta esküvőjéről töltött fel képeket a közösségi oldalaira.

gáspár-laci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci fontos eseményről számolt be a közösségi oldalain: egyetlen húga férjhez ment. Szimonettát nagyon ritkán láthatjuk az énekes mellett, így még különlegesebb alkalomnak számított, hogy menyasszonyként mutatta meg a rajongóknak.

Nagyon szép menyasszony volt, igazi hercegnős ruhában vonult az oltár elé. A hófehér darab mély dekoltázsa nőiessé, a tüllberakású szoknya elegánssá varázsolta az összhatást.

Gáspár Laci húga

A kommentelők is elragadónak találták a fiatal hölgyet, sorra gratuláltak neki. Akadt olyan is, aki megjegyezte, milyen sokat változott utolsó nyilvános szereplése óta. 2017-ben a Hagyjál Főzni című műsorban tűnt fel utoljára a képernyőn, a hozzászóló szerint azóta igazi nő lett.

Gáspár Laci húgát itt nézheted meg menyasszonyi ruhában.

Istenes Bence műsorából annak idején megtudhattuk, a testvérek között nagy a korkülönbség. Gáspár Laci nagyon féltette a húgát, sőt egyszer az egyik udvarlóját is elküldte.

gáspár-laci-szimonetta
Fotó: RTL Klub/Hagyjál főzni!

- Amikor Szimonetta megszületett, akkor én már 18-19 éves voltam. Ennek ellenére mindig én vigyáztam rá, pelenkáztam, mintha a saját gyerekem lett volna. Később aztán volt, hogy elzavartam egy udvarlóját, mert nem volt jó forma. Nem is jelentkezett többet - mesélte akkor az előadó.

Tóth Andi testvére

Tóth Andi ritkán látott testvérével posztolt közös fotót: a felvétel azért is különleges, mert az a bátyja esküvőjén készült. A 23 éves sztár pár nappal korábban az Insta-storyjában árulta el, hogy lakodalomra készülnek, ahogy írta, „megnősül a botrányhősnő bátyja”.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük