Gáspár Laci a „zöldhajú lányos” bakijáról: a reggeli műsorban azt mondta, összetört
Gáspár Laci szövegtévesztése szombat óta tartja lázban az internetezőket, az énekes ma reggel először reagált szóban a történtekre.

gáspár-laci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szombat este az X-Faktor jubileumi évadának élő show-ja a december 6-án elhunyt magyar rockikon, Kóbor János megemlékezésével kezdődött. A négy mentor bevonulását egy rövid videó előzte meg, majd miután szétnyílt a LED-fal előttük, Gáspár Laci énekelt pár sort az Omega legendás slágeréből, a Gyöngyhajú lányból.

Az előadásába azonban belebakizott. A refrén második részében eltévesztette a szöveget, zöld hajú lányt énekelt gyöngyhajú helyett. A show első perceiben nem is palástolta a zavarát, Miller Dávidnak már akkor kifejtette, rosszul érzi magát, mert rontott. 

Gáspár Laci "zöld hajú lányos" bakija

A műsorvezető azzal nyugtatta, minden tökéletes volt, ám az internetezők nem osztották ezt a véleményt. Szétszedték Gáspár Lacit a hiba miatt. Sokan azt hozták fel fő negatívumként, hogy a mentor maga mondta korábban a műsorban, aki nem tudja egy dal szövegét, az nem tiszteli azt, amit előad.

x
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Két nappal az eset után az Instagram-oldalán reagált először a történtekre. Egy bibliai idézetet tett közzé, amely szintén kommentlavinát indított el. Voltak, akik azzal támadták, hogy ennyi év színpadi rutin után méltatlan, hogy tévedett, mások pedig nagyképűnek titulálták.

Ma reggel Sebestyén Balázsék rádióműsorában szóban is elmondta a gondolatait az estéről. Kifejtette, hogy a túlzott izgalom miatt tévesztett. És azt is elárulta, teljesen összezuhant az éneklése után, nem is tudott másra koncentrálni, egy óra kellett neki, mire visszazökkent.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nem tudom, hogy mi miatt lehetett ez, 17 év alatt velem még ilyen nem történt. És énekeltem is ezt a dalt már, tudtam a szöveget, álmomból felébresztenének is, tudnám egyből (...) Annyira koncentráltam, hogy kihagyott egy picit az agyam. Olyan volt, mintha kívülről néztem volna magam. El sem hittem, hogy ez megtörtént - idézte a Blikk Gáspár Laci szavait a Rádió 1 reggeli műsorában, a Balázsékban.

gáspár
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Azt is elárulta, hogy magához a zenekarhoz is eljutott a baki híre. Felkeresték telefonon, hogy tisztázzák, nem haragszanak rá a tévedés miatt.

- Az Omega menedzsere is felhívott, és mondta, hogy: "Laci, mi ezen nevettünk”. És azt mondta, köszönik, megható volt. Olyan aranyos volt, tényleg, jó fejek voltak. Üzenték, hogy semmi gond.

Gáspár Laci lánya

Mirjamot még baba korában ismerte meg az ország, miután édesapja benevezett a Megasztár 2003 októberében indult első szériájába, így a lány szinte a szemünk előtt nőtt fel. Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest Gáspár Laci nagy lánya.

Ezt is szeretjük