Gáspár Laci két fiával ritka közös fotón: Lacika és Noel is jól megnőttek

Gáspár Laci csak ritkán mutatja meg a gyerekeit, de most kivételt tett: két fiával közös képet posztolt.

gaspar-laci-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci 2014 júniusában vette feleségül Nikit, akivel azóta is harmonikus és boldog házasságban élnek. Kisfiuk, Noel 2016 augusztusában látta meg a napvilágot.  

Az énekesnek nagyon jó a kapcsolata két nagyobb gyermekével is, az első házasságában született, ma már nagykorú Mirjammal, és a második házasságában világra jött Lacikával is. 

Gáspár Laci fiai

Gáspár Laci és második felsége 2012 januárjában jelentették be, hogy a házasságuk négy év után zátonyra futott. Szinte már mindenen vitatkoztak, és úgy döntöttek, tíz hónapos fiuknak sem jó, ha a veszekedéseket látva nő fel. 

Bár a 43 éves sztár elvált, mindegyik gyermeke életének a része maradt, szoros velük a kapcsolata. Fotókat ugyanakkor csak nagyon ritkán látni a gyerekeiről. Ezért is számít kuriózumnak az a kép, amin a 11 éves Lacika és az ötéves Noel is látható. Mindkét fiú rengeteget nőtt, amióta utoljára láttuk őket. A képet ide kattintva nézheted meg. 

Gáspár Laci lánya

Mirjamot még babakorában ismerte meg az ország, miután édesapja benevezett a Megasztár 2003 októberében indult első szériájába, így a lány szinte a szemünk előtt nőtt fel.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük