Gáspár Laci két fiával ritka közös fotón: Lacika és Noel is jól megnőttek
Gáspár Laci csak ritkán mutatja meg a gyerekeit, de most kivételt tett: két fiával közös képet posztolt.

gaspar-laci-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Laci 2014 júniusában vette feleségül Nikit, akivel azóta is harmonikus és boldog házasságban élnek. Kisfiuk, Noel 2016 augusztusában látta meg a napvilágot.  

Az énekesnek nagyon jó a kapcsolata két nagyobb gyermekével is, az első házasságában született, ma már nagykorú Mirjammal, és a második házasságában világra jött Lacikával is. 

Gáspár Laci fiai

Gáspár Laci és második felsége 2012 januárjában jelentették be, hogy a házasságuk négy év után zátonyra futott. Szinte már mindenen vitatkoztak, és úgy döntöttek, tíz hónapos fiuknak sem jó, ha a veszekedéseket látva nő fel. 

Bár a 43 éves sztár elvált, mindegyik gyermeke életének a része maradt, szoros velük a kapcsolata. Fotókat ugyanakkor csak nagyon ritkán látni a gyerekeiről. Ezért is számít kuriózumnak az a kép, amin a 11 éves Lacika és az ötéves Noel is látható. Mindkét fiú rengeteget nőtt, amióta utoljára láttuk őket. A képet ide kattintva nézheted meg. 

Gáspár Laci lánya

Mirjamot még babakorában ismerte meg az ország, miután édesapja benevezett a Megasztár 2003 októberében indult első szériájába, így a lány szinte a szemünk előtt nőtt fel.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük