Gáspár Evelinnek új párja van: két év után talált rá a szerelem
Gáspár Evelin és barátja szerelme a tavaszi karantén alatt szökkent szárba.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin már rég nem az az iskolás kislány, akit a Győzike Showban megismert az ország. Határozott nő lett belőle, akinek kamerák kereszttüzében kellett felnőnie. Nem ő választotta az ismertséget, és ennek állítása szerint meg is volt az ára: a barátkozást és a szerelembe esést is megnehezítette számára az, hogy gyermekkora óta híres.

Nem tagadja, sokszor kellett csalódnia a körülötte lévőkben. Barátai azért nincsenek, mert többször átverték olyanok, akiket közel engedett magához. Volt párjai esetében is pórul járt, úgy véli, egytől egyig kihasználták.

Gáspár Evelinre két év után talált rá a szerelem

A rossz tapasztalatai miatt falakat épített maga köré. A múltban számos műsorban elárulta, kétszer is meggondolja, hogy kit választ társául, hiszen nagyon bizalmatlanná vált ezen a téren. Ám úgy tűnik, két év szinglilét után megtört a jég. A 26 éves híresség szívét ismét eltalálta Ámor nyila.

gáspár-evi
Fotó: TV2/Mokka

Ugyan szíve választottjáról nagyon szűkszavúan nyilatkozott, annyit elárult a Mokka riportjában, hogy évek óta ismerik egymást, de a tavaszi karanténidőszak hozta őket igazán közel.

- Valakivel megismerkedtem, és most jól elvagyok vele. De nem szeretem megosztani, hogy kivel, mikor, hol vagyok, mert velem ne azért legyen egy fiú, hogy közszereplőt csináljak belőle – mesélte a TV2 reggeli műsorában.

gáspár-evelin-mokka
Fotó: TV2/Mokka

Az egykori valóságshow-sztár azt is sokszor hangoztatta, hogy kizárólag olyan férfiak jöhetnek szóba nála, akik önálló egzisztenciával rendelkeznek, valamint az is fontos neki, hogy kiszemeltje a tenyerén hordja.

- Ez nagyképű lesz, de nálam akkor jöhet szóba valaki, ha megteremti azt a körülményt, hogy akár együtt lakhassak vele, és nem arra vár, hogy majd én istápolgatom.

Gáspár Evelint így használta ki az exe

Gáspár Evelin úgy véli, aki őt akarja, az dolgozzon is meg érte, nem elég pár szép szó! Gáspár Győző és Gáspár Bea idősebbik lánya ugyanakkor, ha valakit beenged az életébe, azt elhalmozza mindennel.

Ezt is szeretjük