Gáspár Evelin egyszerre több pasit is szédít - Az esti műsorban vallott róla
Gáspár Evelin még füllenteni is szokott kiszemeltjeinek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin felnőtt nő lett, aki minden ujjára talál pasit, és ezt nagyon élvezi. Már rég nem az a duci kislány, akit a Győzike Show-ban megismertünk. Hatalmas magabiztossággal éli a szinglik életét, több férfival is találkozgat egyszerre. 

Gáspár Győző idősebb lányáról már tudjuk, milyen művelt, több nyelven beszél, és a közgazdászdiplomát is sikeresen megszerezte, ráadásul irigylésre méltó kitartással lefogyott. 25 éves korára igazi bombázó lett, aki most randizási szokásaiba is bepillantást engedett. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

@furever.fashion fashion show 🤩

🛸G⚡️E🛸 (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Szulák Andrea műsorában, a Nyugi! köztünk marad...-ban vendégeskedett, itt találta szembe magát azzal a kérdéssel, hogy szokott-e hazudni. Ekkor derült fény arra, hogyan szédíti a pasikat. 

- Megmondom őszintén, nagyon szeretem csapni a szelet a pasiknak, és ők is nekem. Ilyenkor nagyon sokat hazudok. Például van olyan, hogy az egyik nem tud a másikról. Elszórakoztatom magam - vallotta be nevetve a műsorban.

Amikor megkérdezték tőle, hogy rájöttek-e már az udvarlói a turpisságra, frappáns választ adott.

Azért ügyes vagyok! Evelin vagyok, nem tollas a hátam!

Azt is elmondta, hogy mostanra érett be a személyisége. A családban is átalakult a pozíciója, sokkal nagyobb a felelősség rajta. és szavára is jobban adnak.

Gáspár Evelin bikiniben 

Gáspár Evelinnek sikerült tartósan lefogynia, a stílusa is egyre nőiesebb lett, 25 éves korára pedig bátran posztol olyan felvételeket közösségi oldalára, amelyen nemcsak fürdőruhában, hanem már bikiniben is megmutatja az alakját.

Ezt is szeretjük