Gáspár Evelin furcsa étkezési szokásáról vallott: Győzike rengeteget veszekszik vele miatta
Gáspár Győző undorítónak találja, hogy mit iszik lánya minden reggel.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nincs olyan ember a földön, akinek ne lenne legalább egy furcsa szokása: van, aki mindenhova magával cipeli a szerencsét hozott kabaláját, mások nem bírják elviselni, ha nincs szép rend körülöttük, de vannak olyanok is, akiknek az étkezési szokásaik nem hétköznapiak.

Gáspár Evelin az utóbbiak táborukat erősíti. Nagyon fontos számára, hogy mit fogyaszt, ennek a következetességnek köszönheti, hogy jó pár kilótól megszabadult az elmúlt években. Azonban a reggeli rutinja miatt gyakran összeakasztja a bajszát a szüleivel.

Gáspár Evelin furcsa szokása

Él-hal a gyógyteákért, ezért minden napját azzal indítja, hogy kellően erős legyen az ital, egész éjszaka állni hagyja benne a leveleket, és ezt a körülötte élők a legkevésbé sem találják gusztusos látványnak.

- Amikor otthon vagyok, apukám rendszeresen ki akarja dobni a gyógyteámat, folyton veszekednem kell vele emiatt. Nem érti, hogy miért ázik ennyit, és mindig mondja, hogy milyen undorító, és nem tudja, hogy bírom azt meginni - mesélte a Nyugi! köztünk marad című műsorban.

Nem ő volt az egyetlen, aki a műsorban beszámolt néhány ciki tulajdonságáról, Váczi Gergő is felfedte, hogy mi az, ami a legjobban idegesíti saját magában.

evelin-nyugi
Fotó: Life Tv/Nyugi!Köztünk marad

- Egy kellemetlen tulajdonságom, hogy nagyon szétszórt vagyok, ez a szó szoros értelmében megnyilvánul, nem csak gondolatban. Hajlamos vagyok minden tárgyat szanaszét hagyni a lakásban, a feleségem 12 éve ostoroz ezzel.

Gáspár Virág így fest 17 évesen

Gáspár Virág 2005-ben az RTL Klub műsorán indult Győzike Show-ban még csak kétéves volt, és évekig követték nyomon mindennapjait a kamerák. 2019. július 26-án ünnepelte a 17. szülinapját. Ma már igyekszik kerülni a nyilvános megjelenéseket, de olykor-olykor azért kivételt tesz. Édesanyja, Gáspár Bea egyik rendezvényén például együtt pózoltak a fotósok előtt.

Ezt is szeretjük