Gáspár Virág már 17 éves - A Győzike Show gyerekszereplője így néz ki most

Gáspár Virág cserfes kislányból gyönyörű nővé érett.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gáspár Virág 2005-ben az RTL Klub műsorán indult Győzike Show-ban még csak kétéves volt, és évekig követték nyomon mindennapjait a kamerák. 

2019. július 26-án ünnepelte a 17. szülinapját. Ma már igyekszik kerülni a nyilvános megjelenéseket, de olykor-olykor azért kivételt tesz. Édesanyja, Gáspár Bea egyik rendezvényén például együtt pózoltak a fotósok előtt.

Gáspár Bea és Győző kisebbik lánya

Volt idő, amikor Virág nem értett egyet azzal, hogy Bea asszony szakácsnői babérokra tört. A 2017-es A Konyhafőnök VIP című műsor forgatása alatt például alig állt szóba vele, neheztelt rá, hogy a verseny miatt alig látogatott salgótarjáni otthonukba. Ez a harag már a múlté. Közös képükön - anyukájához hasonlóan - ő is kötényt ragadott, és abban fotózkodtak. 

Képeken megmutatjuk, hogy néz ki most Gáspár Győző és Bea kisebbik lánya, Virág.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük