Gáspár Evelin bikiniben ilyen dögös párja oldalán: Attila le sem veszi róla a kezét
Gáspár Evelin és Attila strandolás közben készített képein látszik, lángol köztük a szerelem.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin topformában van. Ezt azok a fotók is megmutatják, amelyeket bikiniben készített párjával az oldalán. Egy cseppet sem csodálkozunk, hogy Attila alig tudta levenni róla a kezét.

Győzike nagyobbik lányának életébe 2021 tavaszán kopogtatott be a szerelem, Attila az interneten kereste meg, és bár a 28 éves híresség nem híve a netes társkeresésnek, valami azt súgta neki, erre az üzenetre válaszolnia kell.

Gáspár Evelin bikiniben párjával

Bejött a megérzése, azóta is felhőtlenül boldog Attila mellett. A strandolós fotókon is látszik, izzik köztük a levegő.

Gáspár Evelin a közös, medencézős napra egy fekete kétrészest húzott. A félvállas darabban jól látszott, milyen hibátlan az alakja. Sokat is tesz a fittségért és annak megtartásáért. Figyel az étkezésre, szakember állítja össze az étrendjét, emellett pedig rengeteget sportol.

Ennek meg is van az eredménye, amit a kommentelők sem hagynak szó nélkül. Mindenki dicsérte, micsoda álompárt alkotnak Attilával.

Gáspár Evelin és Attila luxusotthona

Gáspár Evelin új otthonába az Instagram-oldalán engedett némi bepillantást. A lakásban minimalista és az elegáns stílusjegyek keverednek egymással. Igazi luxus szerelmi fészket választottak Attilával.

Ezt is szeretjük