Gáspár Evelin átlátszó felsőt húzott - Egyre merészebb ruhákat hord
Gáspár Evelin fogyása után egyre merészebb ruhákat hord.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gáspár Evelin a 2005-ös Győzike Show-ban, majd utána éveken át jelentős súlyfelesleggel küzdött. 160 centijéhez 13 évesen 110 kilót mutatott alatta a mérleg. Volt idő, amikor a férfiosztályról vásárolt magának ruhát, és előfordult, hogy az apja, Győzike kisebb méretű ruhát viselt, mint Evelin, aki ezt tiniként nagyon nehezen élte meg. A túlsúlya miatt önbizalomhiánnyal is küzdött, csak húszévesen volt először barátja. 

Ma már nincsenek ilyen problémái, bárhol tud ruhát venni, és ma már bátran meg meri mutatni az alakját. A 25 éves lány egyre bevállalósabb is, friss fotóján átlátszó felsőt visel. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sorry Gorgeous 💁🏽‍♀️ #sexywearby @beatakiraly 😉

⚡️GE⚡️ (@evelingaspar) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Evelin egy másik fotóján az is látszik, hogy az átlátszó felsőhöz egy, a melltartóhoz passzoló sportos leggingset húzott. 

Gáspár Virág így néz ki tinédzserként

Gáspár Evelin az elmúlt években látványosan megváltozott, a show-műsor duci tinijéből mára elegáns, vékony fiatal nő lett, aki tartja is a súlyát. Húga, Virág esetében még látványosabb a változás, hiszen hisztis kis óvodásként lett ismert, ma pedig már tinédzser, aki olyan magas, mint a nővére.   

Ezt is szeretjük