Gálvölgyi Jánost az utcán támadta le egy rajongója: ezért üvöltözött vele

Bármennyire is meglepő, Gálvölgyi János nem szereti a vicceket, amit egy rajongója nagyon nehezen vett tudomásul.

Gálvölgyi Jánossal az utcán kiabált egy rajongója
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gálvölgyi János Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában idézett fel egy megrázó élményt.

Gálvölgyi Jánossal az utcán kiabált egy rajongója

Gálvölgyi János neve már-már egybeforrt a humor fogalmával, így aztán meglepő, hogy a klasszikus értelemben vett vicc műfaját nem szívleli. Ahogy azt Kadarkai Endre műsorában elmesélte, volt arra példa, hogy egy rajongója csak nagyon nehezen vette tudomásul, hogy nem kapható egy viccmesélésre.

Mint elmondta, úgy érzi, a hétköznapokban a rajongói elvárják tőle, hogy mindig az a humoros, frappáns Gálvölgyi János legyen, akit a színpadon megszokhattunk, azonban ő képtelen mindig készenlétben állni ilyen szempontból. A beszélgetés során egy drasztikus példát is említett, mikor egy férfit a szokásosnál is rosszabbul érintett a színész visszautasítása. 

- A Lukács fürdőben jártam, jöttem ki egyszer, és egy pali ült a padon, egy kedves, jól öltözött ember. Azt mondja nekem, „Drága művész úr, maga nekem az isten, magát várom reggel óta! Művész úr, elmondanék egy viccet magának” - és közben mentünk. Mondom, nagyon szépen kérem, ne mondjon nekem viccet, mert nem szeretem. Erre ő, hogy „Művész úr, ezt hallgassa végig…” Mondom, nagyon szépen kérem, hagyjon, nem szeretem a vicceket, nem tudok reagálni a viccekre, meg ismerem.

- Folytatta: „Gálvölgyi úr, édes művész úr, művész úr, majd Gálvölgyi úr... te rohadt, büdös, nagyképű”. És mindez abból adódott, hogy ő azt várta, megállok és eldumcsizunk, meg én is mondok egy viccet. Erre én képtelen vagyok. Ilyen értelemben nem vagyok jó partner ezekre a dolgokra – idézte Gálvölgyi Jánost a Blikk. 

Gálvölgyi János lányaival a címlapon: „Dorka és Eszter mentették meg az életemet”

Íme Gálvölgyi János első címlapja azóta, hogy kijött a kórházból. Ritka, hogy lányai is bevállalták a szereplést.

Elolvasom

Cover-fotó: MTI/Keleti Éva

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük