Galambos Lajos lánya köldökig kivágott ruhában: Bogit ennyire szexinek még nem láttuk
Galambos Lajos lánya saját tervezésű ruhában forrósította fel a hangulatot a TV2 műsorában.

galambos-lajos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Galambos Lajos lánya irtó szexi ruhában szerepelt a TV2 műsorában. Galambos Bogi divattervező lévén pontosan tudja, mik a legutolsó trendek, stílusosságáról már számtalan alkalommal megbizonyosodhattunk, azonban ennyire dögösnek még nem láttuk.

A 23 éves lányt mindig is foglalkoztatta a divatipar. Miután kitanulta a szakmát, megalkotta első kollekcióját, amelynek egyik darabja épp a mélyen dekoltált, piros kreáció, amelyben megmutatta magát.

Galambos Lajos lánya szexi ruhában

Édesapjával közösen mondtak igent a Mokka Mozdulj című rovatára, amelyben Barta Sylvia tornáztatta meg őket. 

bogi
Fotó: TV2/Mokka

Bogi vérbeli bombázóként mutatta meg, hogy a sport is közel áll a szívéhez. Az alakján is látszik, hogy élete részét képezi a mozgás.

- Nem tudnék létezni sport nélkül. Mindig teniszeztem, röplabdáztam, volt, hogy még fociztam is a testvéreimmel, hogy ne maradjak ki semmiből. Versenyszerűen úsztam is.

Szandi lánya fürdőruhában

Szandi és Bogdán Csaba lánya, a 22 éves Bogdán Blanka vonzó, fiatal nő lett, aki bikiniben is gyönyörű. Las Vegasból, a Kajmán-szigetekről, Jamaicából, a Bahamákról vagy Mexikóból is posztolt bikinis képeket. Ilyen dögösen festett rajtuk.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük