Gajdos Tamás élő adásban kérte meg 17 évvel fiatalabb párja kezét
Gajdos Tamás már 25 éve rajong szerelméért, mégis csak most jegyezte el.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Gajdos Tamás és kedvese, Krisztina már 25 éve élnek nagy szerelemben. Az ATV műsorvezetője egy közönségtalálkozón ismerte meg az akkor még csak 18 éves Krisztinát, akivel a 17 év korkülönbség ellenére nagyon jól megértik egymást, két közös gyerekük is született, Dominika 15, Zétény pedig hétéves. A pár eddig még nem házasodott össze, azonban Gajdos a hatvanadik születésnapján megkérte párja kezét, ráadásul nem is akárhogyan - miután a Balatonman Kenese középtávú triatlon országos bajnokság céljába beért, feltette a nagy kérdést. A megható pillanatot még a kamerák is rögzítették, így élő adásban lement a romantikus jelenet.

25 év után jöhet az esküvő

Gajdos Tamás az ATV kamerái előtt kérte meg Krisztina kezét, aki természetesen igent mondott. Az eljegyzési gyűrűt egy virágban rejtette el. A sármos műsorvezető a Best magazinnak árulta el, hogy miért várt ennyit a lánykéréssel.

A kép bal oldalán Gajdos Tamás menyasszonya, Krisztina, mellettük 15 éves lányuk, Dominika.
A kép bal oldalán Gajdos Tamás menyasszonya, Krisztina, mellettük 15 éves lányuk, Dominika.
Fotó: Femina/Rátkai Márk

- 25 év után érett meg bennem a gondolat az eljegyzésre. Kétévente egyszer Krisztina is felveti, de nem csinál belőle presztízskérdést, és ez tetszik nekem. Másfél évtizedig tartó első házasságomat tíz évnél is hosszabb válóper követte, ami már benne is mély nyomokat hagyott, ezért érthető az óvatossága. Az előzmények ismeretében talán az is érthető, hogy nekem is vannak fenntartásaim a házassággal kapcsolatban - magyarázta a lapnak.

Gajdos hozzátette, amikor összejött kedvesével, Krisztina barátai féltették őket, mi lesz velük akkor, ha egyszer a műsorvezető az ötvenes éveibe lép, mivel mégiscsak 17 év van közöttük, de a kapcsolatuk kiállta az idő próbáját. 

Gajdos menyasszonya elárulta, hogy bizony, voltak hullámvölgyeik, de végül mindig győzött a szerelem.

- Volt szakítás, békülés többször is, igaz, csak az első 15 évben, amíg meg nem született az első gyerekünk - emlékezett vissza.

Ezt is szeretjük