Senki nem hitt a magyar sztárpár kapcsolatában, mégis 20 éve együtt vannak: kiállták az idő próbáját
Szerencsére nem hallgattak másra, csak a szívükre.

keleti andi cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A most 48 éves Keleti Andrea és nála tíz évvel fiatalabb férje, Kovács Zoltán már 21 éve, hogy összekötötték életüket: két közös gyermekük született, a 16 éves Viki és a 12 éves Máté. Kapcsolatuknak sokan kudarcot jósoltak, azonban nekik sikerült a mélypontokon is túljutniuk, és a mai napig harmóniában élnek együtt. Andrea a titkukat is elárulta: „Soha nem szólunk egymásra, nem osztogatjuk a feladatokat, viszont mind a ketten tudjuk, hogy mi a dolgunk” - mondta a táncművész a Mokka adásában.

Keleti Andrea és Kovács Zoltán esete nem egyedi. A sztároknak nehéz dolguk van, amikor magánéletüket meg akarják óvni a nyilvánosságtól. Egy népszerű embernek hozzá kell szoknia, hogy ismeretlenek mondanak véleményt a társáról, és szólnak bele időnként teljesen intim dolgokba. Számos hazai házaspár megtapasztalta ezt, amikor a nagy korkülönbség miatt vagy egyéb okokból idegenek úgy ítélték meg, hogy frigyük nem lesz tartós. Ilyenkor előfordul, hogy valóban bekövetkezik a válás, azonban szerencsére gyakran rácáfolnak a vészmadarakra, és egész életükben együtt maradnak a reflektorfényben lévő szerelmesek.

Most öt olyan, régóta együtt élő házaspárt mutatunk be, akiknek kapcsolata kiállta az idő próbáját, pedig sokan gyors szakítást jövendöltek nekik.

Ezt is szeretjük