Ma 60 éves Gajdos Tamás - A Szerencsekerék műsorvezetője most is piszkosul sármos
Gajdos Tamás hatvanévesen fiatalokat megszégyenítően sportos.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma ünnepli hatvanadik születésnapját Gajdos Tamás, akit az 1993-ban indult Szerencsekerék műsorvezetőjeként ismert meg az egész ország. Ezt követően a Tények sportműsorvezetője lett a TV2-nél, majd dolgozott a Sport1-en és a Hír TV-nél is. 2009-ben az ATV Híradó című műsorának egyik műsorvezetője lett. 

A kerek ünnep alkalmából még februárban fogadalmat tett: az eddig megélt hat évtized tiszteletére hat sportágban szeretne szenior magyar bajnok lenni.

Gajdos Tamás szépen halad, az Instagram-oldalán bárki nyomon is követheti eddigi érmeit. 

Újabb bringás érem! Ezúttal a Tour de Velence országúti mezőnyversenyről😎🚴‍♂️🚲👍#bringa #besocial #gajdostamas60

Gajdos Tamás (@gajdos.tamas) által megosztott bejegyzés,

A sport szeretete nem most jött, 1978 és 1986 között atléta volt, közép- és hosszútávfutóként olimpiára is készült. Daliás külsejének köszönhetően a reklám- és divatszakmában is kipróbálta magát, ő volt az első magyar férfimodellek egyike. 

A Szerencsekerék egykori műsorvezetője hatvanasként is nagyon sármos, ám a szíve foglalt. 25 éve van együtt második feleségével. Krisztina 18 éves volt, amikor egy közönségtalálkozón megismerkedett az ismert tévéssel. Házasságuk a 17 év körkülönbség ellenére is remekül működik.

gajdos-tamas-felesege
Fotó: Femina/Rátkai Márk

Lányuk, Dominika - aki a házaspárt az idei Story-gálára is elkísérte - 15, fiuk, Zétény hétéves. Az első házasságából született gyerekei már felnőttek, Viktória 28, Gergely 31 éves. 

Ezt is szeretjük