Fotókon Prokopp Dóra 17 éves lánya - Bora keresett modell lett
Prokopp Dóra lánya, Bora egyre népszerűbb modellé válik.

prokopp-dora-lánya-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Prokopp Dórának három gyönyörű lánya és egy jóképű fia született. Elsőként Sára jött a világra, ő jogászként dolgozik, őt követte Vilmos, aki a színészetet választotta hivatásául. Utánuk még két lány, Róza és Bora érkezett a családba. Róza és Bora is a divatszakma iránt érdeklődik. Borának például már most akadnak munkái.

A gyönyörű tinédzser Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel olyan fotókat, melyek a munkái során készültek. Bár Bora még nagyon fiatal, és rengeteg dolgot kell még tanulnia, már most úgy pózol a kamerák előtt, mint egy vérbeli profi. Prokopp Dóra egy korábbi, Blikknek adott interjújában elmondta, hogy mindenben támogatja Borát.

- Már most ő a személyi stylistom. Folyamatosan figyeli a nemzetközi trendeket és a hazai dizájnereket, aztán felülbírálja az én ruháimat, hogy mennyire vagyok stílusos - mesélte a lapnak az ötvenéves Prokopp Dóra, aki egyébként nagyon büszke az összes csemetéjére.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy fest a Szerencsekerék egykori háziasszonyának legkisebb lánya, a 17 éves Bora.

Ezt is szeretjük