Gábor Zsazsa özvegyére öt férfi támadt Budapesten: mindenét elvették, és súlyosan megsebesítették
Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt sokkot kapott, miután kirabolták és megverték a Dunakorzónál.

gábor-zsazsa-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gábor Zsazsa özvegyét kirabolták. Frédéric von Anhalt egy filmfesztiválra volt hivatalos Budapesten, nosztalgikus emlékek kötik a fővároshoz, amelyet felesége halála óta is rendszeresen látogat. Csütörtök éjjel is múltidézés miatt indult egy Duna-parti sétára.

Hajnali egy körül ért a Dunakorzóhoz, miközben gyönyörködött a festői tájban, néhány férfira lett figyelmes, akik egymással fotózkodtak. Nem foglalkozott velük, hiszen ártalmatlannak tűntek. 

Gábor Zsazsa özvegyét kirabolták

Amint elhaladt mellettük, egyikük visszarántotta, ennek következtében a földre zuhant. Próbálta tartani magát, az egész jobb karja megsérült emiatt.

gábor-zsazsa-1
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- A könyökömig szétnyílt a karom, és mindent levettek rólam. Elvették az órámat, a pénzemet, mindent, ami nálam volt. Nem volt nálam olyan sok pénz, 3-400 euró lehetett - idézte fel az esetet a Fókusznak.

Szinte sokkos állapotba került, annyira megrémült. Nem próbált ellenállni a támadókkal szemben, szerinte akkor még több sérülést szenvedett volna. Esélye sem volt öt férfi ellen, inkább hagyta, hogy elvegyenek tőle mindent. Ám az egyik alaknak még ez sem volt elég, rátaposott a földön fekvő férfi kezére.

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A kihalt utcán nem volt senki, akitől segítséget kérhetett volna, így visszament a szállodájába, bevett egy altatótablettát, és lefeküdt aludni. Reggel arra ébredt, hogy minden csupa vér körülötte, ezután ment be a kórházba, ahol megröntgenezték a fejét, és ellátták a sebeit.

Gábor Zsazsa és kilencedik férje, Frédéric Prinz von Anhalt herceg 1990-ben.
Gábor Zsazsa és kilencedik férje, Frédéric Prinz von Anhalt herceg 1990-ben.
Fotó: Paul Harris / Getty Images Hungary

Abban bízik, hogy a rendőrök kézre kerítik a támadóit, akikből kettőnek még az arcára is emlékszik. Elárulta, a történtek ellenére nem fél kilépni Budapest utcáira.

- Németországba, Berlinbe is sokat járok. Budapest tűnik nekem a legbiztonságosabb városnak, amikor idejövök, úgy érzem, biztonságban vagyok, mert látom, hogy mi van az utcákon: nincsenek verekedések, az emberek jókedvűek, az utcák tele vannak. 

Varnus Xavér testvére elhunyt

Varnus Xavér elvesztette élete egyik legfontosabb szereplőjét, öccse 45 évesen váratlanul meghalt. A tragédia híre Kanadában érte júniusban, egyből repülőre ült, hogy az édesanyjával lehessen.

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük