14 év után vége - A csinos magyar tévés szakított műsorvezető párjával
Gaál Noémi és és Maloveczky Miklós szakítottak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gaál Noémi és kilenc évvel fiatalabb párja, Maloveczky Miklós szakítottak. Közleményben tudatták, hogy már fél éve külön élnek.

"A napokban történt sajtóhírek tisztázása érdekében mind a magam, mind pedig Noémi nevében, ezúton szeretném tájékoztatni a tisztelt nyilvánosságot:

2018 őszén úgy döntöttünk, hogy külön folytatjuk magánéletünket. Döntésünk közös megegyezéssel történt. 14 év után kapcsolatunk olyan ponthoz ért, hogy nem tudtuk azt a korábbi módon folytatni.

Együttélésünket nem titkoltan családi tragédiák is beárnyékolták. Tisztelettel kérjük a sajtó munkatársait és a közvéleményt, hogy ne éljenek semmiféle találgatással, ezáltal ne nehezítsék a dolgunkat! Az egymás iránti tisztelet megőrzése mellett fél éve már külön éljük életünket. Ahogy korábban is intelligens módon kezeltük a közöttünk lévő kapcsolatot, a továbbiakban is erre törekszünk.

Köszönjük és kérjük a megértésüket.

Gaál Noémi, Maloveczky Miklós"

gaal-noemi-maloveczky-miklos
Fotó: TV2

A 49 éves Gaál Noémi és a kilenc évvel fiatalabb Maloveczky Miklós 14 évig alkottak egy párt. 2003-ban, a TV2-nél találkoztak először, ahol a csinos időjós 19 évig, 2016 decemberéig dolgozott: a rádiós és tévés műsorvezetőként és énesként is ismert Maloveczky Miklós a zenekarával lépett fel a reggeli műsorban, amiben Gaál Noémi is dolgozott.

Az életük különböző szakaszokban járt, ezért a férfi a műsor után egy évet várt, csak ekkor küldött a csinos időjósnak egy hatalmas csokrot és egy CD-t, ami Maloveczky Miklós zenekarának a dalait tartalmazta. Nem sokkal később telefonon jelentkezett, és randevúra hívta Gaál Noémit. Négy hónap után, Valentin-napon a jóképű műsorvezető megkérte a csinos időjós kezét, az esküvőt azonban nem siettették, mindketten azt hangoztatták, a papír számukra nem fontos.

Kedvenc időjósaink egykor és most

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy néznek ki ma a legnépszerűbb televíziós időjárás-jelentők, akiknek egy része már nem látható a képernyőn.

Ezt is szeretjük