Friderikusz Sándor visszatért az RTL Klubra - Új talk-show-ja november 1-jén indul
Friderikusz Sándor négy év kihagyás után újra televíziózik, az RTL Klubon tér vissza.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Életünk története - sztárpárok jövőutazása címmel vadonatúj talk-show-val tér vissza az RTL Klub képernyőjére Friderikusz Sándor, aki vendégeivel különleges időutazást tesz a jelenből a jövőbe. A 62 éves tévés műsorának különlegessége, hogy beszélgetőpartnereit a műsor egy-egy pontján maszkmesterek segítségével évtizedekkel öregítve repíti előre az időbe. 

A legendás műsorvezetőt legutóbb 2016-ban láthatták a nézők a TV2 képernyőjén az Összezárva Friderikusszal című műsorban.

Friderikusz Sándor 2020-ban az RTL Klubon tért vissza

A műsor epizódonként két ismert embert lát vendégül: szerelmespárokat, házastársakat, testvéreket, akik között mély és szoros a kapcsolat. Ismerik, szeretik egymást, életük összehangolt: úgy tervezik, hogy együtt fognak megöregedni. Egyetlen dologban lehetnek biztosak: a múltjukban és abban, hogy a közösen megélt idejük közelebb hozta őket egymáshoz vagy legalább a megértéshez.

friderikusz
Fotó: RTL Klub

Azt azonban, hogy az egyéni életük és a kapcsolatuk végül mivé lesz, csak az idő mondhatja meg. Az Életünk története – sztárpárok jövőutazása olyan esélyt és kalandot kínál, amely csak az emberi élet végső szakaszában válik lehetségessé: visszatekintést, számvetést és szembesülést az elmúlással.

A műsort a Magyar Film- és Média Akadémia gyártja, producere Máté Krisztina. Az első adást november elsején 21:20-tól láthatják az RTL Klub nézői. A műsorban biztosan vendég lesz a Csobot Adél - Istenes Bence páros, a többi résztvevő kilétét a csatorna egy későbbi időpontban leplezi le.

A Friderikusz Show legendás külföldi vendégei

Az 1992-ben indult Friderikusz Show a televíziózás legújabb korszakát nyitotta meg a kilencvenes években. Friderikusz Sándor műsorai mindenkori nézettségi rekordokat döntöttek, és hatalmas nyereséget termeltek a Magyar Televízió számára. A magyar közönségnek ekkor mutatta meg valaki először hazai közegben a világsztárok emberi arcát. Nézd meg azt a tíz felejthetetlen képet, melyek a show alatt készültek!

Ezt is szeretjük