Ő volt a Fresh együttes barna hajú bombázója: a 42 éves Wiki már édesanya

Fresh Wiki 2017 nyarán adott életet kisfiának, Samunak.

fresh-viki-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

A ’90-es évek végén és a 2000-es évek elején rengeteg zenekar színesítette a magyar könnyűzenei palettát. A tinilányok olyan csapatokért rajonghattak, mint például a Fiesta, a Kozmix vagy a TNT. Női formációkból sem volt hiány a piacon, ekkoriban lett népszerű a Baby Sisters, a Bestiák és a Fresh is.

Utóbbi 1996-ban alakult meg, ám az eredeti felállás az évek során jó párszor kicserélődött. A formáció három énekesnővel, Virággal, Asmarettel és Barbarával indult. 

A 42 éves Fresh Wiki ma már édesanya

Gyulai Viktória - vagy ahogy egy ország ismeri, Fresh Wiki - 1997-ben csatlakozott a bandához, amiből a sok kiválás és tagcsere után 2003-ban lett duó. A barna hajú énekesnő és Fresh Andi párosa olyan, mára örökzöld slágereket dobott a piacra, mint a Félig ördög, félig angyal vagy a Látomás. 

Hosszú évekig járták az országot, és rengetegen rajongtak értük, előfordult olyan is, amikor egy estére tíz fellépésük akadt. Ennek ellenére Fresh Wikiben korán megfogalmazódott a gondolat, hogy nem fog élete végéig a színpadon állni.

fresh viki 1
Fotó: Fresh.hu

- Amikor elkezdtem az együttest, már akkor azt hangoztattam, hogy negyvenévesen már biztos nem szeretnék majd színpadon állni, de persze akkor ez még egy nagyon távoli jövőnek tűnt. Azt gondoltam, nem akarok önmagam paródiája lenni, nem akarok megfáradva haknizni, ez már nekem nem volt önazonos - mesélte a Reggeliben 2019 februárjában.

Az immár 42 éves előadó végérvényesen akkor határozta el, hogy hátat fordít a show-biznisznek, amikor várandós lett. Kisfia, Samu 2017 augusztusában jött a világra, ezután minden idejét neki szentelte.

- Amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, úgy gondoltam, hogy lezárom ezt az együtteses korszakot. Eleve az addigi húsz év is nagyon soknak tűnt, kicsit belefáradtam már ebbe az egészbe.

A '90-es évek szívtipró énekesei akkor és most

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy mennyit változtak a ’90-es évek szívtiprói. Akkor és most fotókon Sugár Berci, Krisz Rudi és Dobrády Ákos.

Cover-fotó: Fresh.hu

Ezt is szeretjük