Fresh Andi megújult külsővel állt kamera elé: Kasza Tibi szerint csodásan néz ki

Fresh Andi fantasztikusan jól nézett ki a TV2 Szerencsekerék című műsorában.

fresh-andi-fem3-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Villányi Andrea, vagyis Fresh Andi nevét 2000-ben ismerte meg az egész ország, ekkor csatlakozott Gyulai Vikihez, azaz Fresh Wikihez a Fresh együttesben. 

2003-ig volt egy harmadik lány is, Fresh Ági, ám ő kiszállt, és családot alapított, így a csinos barna és a dögös szőke duóvá alakult. A zenei formáció egészen 2016-ig aktív volt, közös pályafutásuknak azért lett vége, mert Gyulai Viki várandós lett első gyermekével. 

Fresh Andi a Szerencsekerékben

Fresh Andi számára nem volt könnyű az elmúlt időszak, 2021 januárjában mellrákot diagnosztizáltak nála. A teljes gyógyuláshoz kemoterápiára, műtétre és sugárkezelésre is szüksége volt, mindez nagyon megviselte. Az is érzékenyen érintette, amikor a kezelések hatására elkezdett kihullani a haja. Ezen a ponton párját kérte meg, borotválja kopaszra. 

- Úgy éreztem, hogy elveszítettem a nőiességemet. Amikor a párom kopaszra nyírt egy géppel, az mindkettőnk számára roppant megrázó pillanat volt. Igyekeztünk mindent viccesen felfogni, de akkor nem ment: végigsírtam a fodrászkodást. A parókaviselés miatt pedig folyamatos üldözési mániám volt, gyűlöltem. Állandóan azt figyeltem, ki jön rá arra, hogy ez nem az igazi hajam - mesélt a Best magazinnak küzdelmeiről Fresh Andi tavaly októberben. 

A sztár és párja úgy döntöttek, még a kemoterápia megkezdése előtt szeretnének összeházasodni, ehhez sürgősségi engedélyt kértek, amit megkaptak. Az esküvőre végül tavaly február 6-án került sor.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 2022-es évben, úgy tűnik, végre minden visszaáll a rendes kerékvágásba, az énekesnőnek mostanra újra kinőtt a haja, egyre magabiztosabb. Ennek ellenére egy kicsit izgult, amikor rájött, immár paróka nélkül fog szerepelni a TV2 Szerencsekerék című műsorában, amelynek Kasza Tibi a házigazdája. 

Fresh Andi nagyon jól nézett ki az adásban, a rövid haj kimondottan előnyös a számára.
Fotó: TV2/Szerencsekerék

Az énekesnő, aki május közepén lesz negyvenéves, ragyogóan festett a tévéképernyőn, a rövid, szőke haj eszméletlenül jól áll neki. Vagány megjelenését szemhangsúlyos sminkkel és egy sötétkék blézerrel tette még látványosabbá. Nem csoda, hogy Kasza Tibi sem tudta megállni, hogy megdicsérje őt. 

- Édesem, nem akarom ezt kerülgetni, tudom, hogy ez egy érzékeny téma. De tudom, hogy te erről szívesen és jól beszélsz. Szeretnék neked gratulálni, egy csodás harcon vagy túl. És csodásan nézel ki! Szívből gratulálok! - mondta a műsorvezető. 

Kasza Tibi is megjegyezte, mennyire szuper az úl külseje.
Fotó: TV2/Szerencsekerék

- Ez már az én hajam, és annyira büszke vagyok rá! És képzeld, azért izgultam, hogy jövök ma, és találkozunk, másrészről, hogy jól érezzük magunkat, és azért is, mert úristen, most paróka nélkül jövök - válaszolta Fresh Andi.

A szőke sztár hozzátette, nagyon sokat jelent neki az a rengeteg kedves levél, amit a rajongóitól kap, illetve szívesen segít, és osztja meg más nőkkel a tapasztalatait a betegséggel kapcsolatban. 

Fresh Wiki fürdőruhás bombázó

Gyulai Viki 1997 novemberében érkezett a Fresh együttesbe. 2004 márciusában az FHM férfimagazin szavazásán a magyarok között Wiki lett az első. Mára már hátat fordított a rivaldafénynek, egy dolog azonban nem változott: ma is nagyon dögös. 

Cover-fotó: FEM3

Ezt is szeretjük