Fresh Andit csúnyán átverte a szerelme - Még ekkor sem hagyta el
Fresh Andi élete nagy átverését attól szenvedte el, akiben a legjobban bízott.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A szerelmi csalódások senkit nem kerülnek el, még a sztárokat sem. Fresh Andi a FEM3 Micsoda nők! című műsorában mesélte el a legnagyobb átverést, amit egy korábbi szerelmétől kellett elszenvednie.

Amikor Várkonyi Andrea megkérdezte tőle, mi volt az a szerelmi csalódása, ami a legnagyobb ráébredés volt az életében, Fresh Andi egyből azt válaszolta, hogy valójában több ilyenben is volt része élete során, de van egy, ami kifejezetten dobogós, első helyezést ért el. 

Egy szép, júniusi napon aktuális párjához költözött, ami a férfi saját lakása volt, ám havonta hiteltörlesztőt fizetett. Az énekesnő úgy gondolta, hogy ebbe a költségbe neki nem kell beszállnia, hiszen nem bérleti díjat fizettek, hanem a lakás a férfi sajátja lesz, amint a hitel teljes összegét visszafizeti a banknak. Persze, ez nem jelenti azt, hogy Fresh Andi ne vette volna ki a maga részét az anyagiakból:

- Azt gondoltam, hogy nőként az én feladatom az étel, ital beszerzése, meg, hogy megteremtsem a háttérbiztonságot otthonra. És eltelt az az év, épp januári hónapot írtunk, amikor megkérdezte, hogy nem tudnék-e esetleg némi készpénzt kölcsönadni neki. Mondtam, hogy természetesen, hát szerelmem vagy, imádlak, szeretlek. Odaadtam neki a pénzt, és azt mondta, hogy na, akkor most kvittek vagyunk, mert legalább most kifizetted a rezsi rád eső részét júniustól - mesélte.  

fresh-andi-atveres-fem3

A műsor többi vendége megrökönyödött a sztori hallatán, főleg, amikor megtudták, hogy 300 ezer forintnyi összegről van szó. Fresh Andi elmagyarázta, hogy ő mindig az a típus volt, aki még akkor sem lép le, ha tudja, hogy egy forintot nem fog látni a kölcsönpénzből.

Mindenki számára tanulság: amint vagy mielőtt összeköltözöl a pároddal, mindig beszéljétek meg, ki hogy gondolja az anyagiakat. A sztori végére Várkonyi Andrea és vendégei számára is világossá vált, hogy, ha az egykori Fresh-énekesnő és párja az elején tisztázzák, hogy az egyik fél szerint be kellene szállnia a rezsibe, miközben a másik fél nem így gondolja, akkor nem lett volna a félreértés vége több százezer forint mínusz Fresh Andi számláján. Hiszen elmondta, ha tudta volna, hogy akkori párja így gondolkodik, természetesen beszállt volna a rezsiköltségekbe, és más lett volna a kiadások elosztása.

Ezt is szeretjük