Íme Fresh Andi csinos, szőke édesanyja: ennyire hasonlítanak egymásra az énekesnővel
Fresh Andi ritkán látott anyukájával posztolt párt fotót az anya-lánya nyaralásukról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fresh Andi szeptember közepén Törökországból jelentkezett be az Instagram-oldalán. Nagy álma is valóra válhatott a vakáción: egy delfinnel úszhatott a vízben.

Pár nappal később anyukájával készített közös fotót a nyaraláson, a bejegyzésből kiderült, édes kettesben utaztak el az anya-lánya kiruccanásra.

Fresh Andi édesanyja

Öt fotót tett közzé: az elsőn egyedül pózolt, a másodikon anyukája látható, ahogy megmártózott a tengerben. Az utolsó kép lett azonban a tuti befutó: ketten szerepelnek rajta, anyukája dögös sortot visel. Az összes fénykép megtekintéséhez lapozz a poszt jobb oldalán látható nyíllal.

A kommentelők is megjegyezték, az énekesnőnek mennyire csinos anyukája van. Többen azt írták, mindketten gyönyörűek, mások jó pihenést kívántak a duónak. Ahogy egymás mellett állnak, az is szembetűnő, mennyire hasonlítanak: ugyanolyan szőke a hajuk, kék a szemük, és bájos a mosolyuk.

Fresh Andi 2017-ben a Fem3 Café vendégeként mesélt arról, milyen szoros a viszony köztük édesanyjával.

- Tényleg azt tudom mondani, hogy nekem anyu minden titkok tudója. Eleve nagyon fiatal, így különleges a kapocs kettőnk között.

Pirner Alma édesanyja bikiniben

Pirner Alma és édesanyja bikiniben fotózkodtak az Instagramra. Az anya-lánya poszt láttán sokaknak leesett az álla, ugyanis a 67 éves Jodie igazi bombázó. A rúdtáncvilágbajnok és anyja a Bahamákon készítették a dögös felvételeket magukról.

Ezt is szeretjük