Fresh Andi a 2000-es évek szexszimbólum énekesnője volt: 40 éves korára ennyit változott
Fresh Andi a Fresh együttes szőke ciklonjaként vonult a köztudatba. 40 évesen élete legnehezebb időszakát tudhatja maga mögött.

fresh-andi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Galló Andrea vagy, ahogy az egész ország ismeri, Fresh Andi a 2000-es években robbant be a köztudatba a Fresh együttes szőke ciklonjaként. 

Ő és Fresh Wiki voltak a korszak ügyeletes bombázó énekesnői: a forró hangulatú klipekkel, bevállalós címlapfotókkal szexszimbólumokká váltak hazánkban.

Fresh Andi 2022-ben

22 év telt el azóta, hogy a formációval országos ismertségre tettek szert, ez idő alatt Fresh Andival nagyot fordult a világ. 40 évesen élete legnehezebb időszakát tudhatja maga mögött, túlélte a mellrákot. 

fresh-andi-1
Fotó: TV2/Tények Plusz

Sokáig titkolta a betegségét. A kemoterápiás kezelés mellékhatásai fizikailag és lelkileg egyaránt megviselték. Ma már minderről múlt időben beszélhet: 2022 nyarát az élvezeteknek szentelte, az őszt pedig a megújulásnak. Hét kilót szedett fel, most mozgással igyekszik leadni ezt.

- Minden szempontból kimaxoltam a nyarat. Azt mondtam magamnak, az ősz lesz az az időintervallum, amikor a gondolataim tettekké alakulnak. Nagyon szeretném visszanyerni a régi vagy még annál is jobb formámat, úgyhogy elkezdtem sportolni - mesélte 2022 novemberében a Tények Pluszban.

Fresh Wiki így él most

Fresh Wiki - 1997-ben csatlakozott a bandához, amiből a sok kiválás és tagcsere után 2003-ban lett duó. Az immár 43 éves előadó végérvényesen akkor határozta el, hogy hátat fordít a show-biznisznek, amikor várandós lett. Kisfia, Samu 2017 augusztusában jött a világra.

Cover-fotó: Fresh.hu

Ezt is szeretjük