Freddie felesége csodaszép nő: a köztévé műsorvezetője 8 éve imádja Dórát

Freddie és felesége ritkán szerepel közös képen, a mostanin elámultunk Dóra szépségétől.

Freddie és felesége
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fehérvári Gábor Alfréd - vagy, ahogy az ország ismeri, Freddie - bár majd minden szombaton szerepel a tévében, mégsem nyitott könyv a nézők számára, hiszen óvja a magánéletét. 

Sem gyermekeit, sem feleségét nem látni sűrűn, igaz, nem is rejtegeti őket: Dóra abban a posztban is feltűnt, amelyet közös fagyizójuk egyéves születésnapja apropóján tettek ki.

Freddie és felesége

Mivel a szelfi közeli szögből készült a sztárfeleségről, még feltűnőbb volt, mennyire szép nő. A második oldalra lapozva láthatod.

A köztévé műsorvezetője és gyermekei édesanyja nyolc évvel ezelőtt szerettek egymásba, ebből hármat már férjként és feleségként töltöttek. A kapcsolatuk nem az igen kimondásával változott meg, azzal, hogy szülők lettek, új fejezetet nyitottak.

- A gyerekek érkezésével nagyon megváltozott a közös életünk. Már semmi nem olyan, mint azelőtt, de nem is lehet, hiszen Léna és Ármin figyelmet követelnek maguknak. Most azt az időszakunkat éljük, hogy a gyerekeinkre koncentrálunk. A szülőkhöz való kötődés ebben a korban alakul ki náluk. Nagyon szeretnénk jó anya és apa lenni. Arra vágyom, amikor a gyerekeink felnőttek lesznek, akkor is hozzánk forduljanak segítségért, jó tanácsért, hogy mi legyünk a bizalmasaik - mesélte Freddie a Meglepetés magazinnak még januárban.

Oláh Gergő felesége gyönyörű volt a premieren: az igéző szemű Nikit 15 éve vette feleségül

Az X-Faktor egykori sztárja mellett csak úgy tündökölt szíve választottja.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Sztárban Sztár

Ezt is szeretjük