Íme a sztárok plasztikai sebészének felesége bikiniben: Dóra Saint-Tropez-ben fotózkodott

Krasznai Zsolt és felesége Tolvai Reni Instagram-oldalán bukkantak fel. Dórát így, bikiniben nem nagyon láthattuk még.

Krasznai Zsolt felesége bikiniben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sztárok híres plasztikai sebésze – így ismerik a legtöbben dr. Krasznai Zsoltot, akit főként a szépészeti beavatkozások témaköre kapcsán láthatunk a televízió különböző műsoraiban. Bár évek óta szerepel a képernyőn, arra a mai napig vigyáz, magánéletét ne teregesse ki ország-világ előtt. Feleségével csak ritkán látni közös képen.

Pedig Dóra maga is szokott felkéréseket vállalni a tévében – jogászként fejti ki a szakvéleményét például a Mokka adásaiban.

Krasznai Zsolt felesége bikiniben

Úgy viszont, ahogy most készült róla fotó, még nem láthatta a nagyérdemű: bikiniben mosolygott a kamerába. 

A felvételt Tolvai Reni készítette, és ő is osztotta meg az Instagram-oldalán, ezért láthattuk. Bár dr. Krasznai Zsoltnak és feleségének szintén van külön oldala a közösségi felületen, nem engedélyezik az ott található tartalmak használatát, így ezek sokkal kevesebb emberhez jutnak el.

A mostani, Saint-Tropez-ben készült szelfit viszont szép számmal lájkolták Tolvai Reni Instáján. A fotó felülnézettből készült, így kivehető, hogy Dóra pánt nélküli bikinifelsőt visel rajta. 

Ugyan nem egész alakos fényképről van szó, még így is egyértelmű, hogy a feleség alakja tökéletes – ez nem véletlen, ugyanis sokat tesz az egészsége és fittsége megőrzéséért. Rendszeresen sportol, és szenvedélye a tánc.

„Kész istennő”: a 49 éves Zséda bikinis fotója tarol az Instán

Zséda nem szokott annyit megmutatni magából, mint amennyit a friss bikinis képén. Nem csoda, hogy megőrülnek érte.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover-fotó: TV2/Mokka

Ezt is szeretjük