Fördős Zé előtt félmeztelenre vetkőzött az X-Faktor botrányhősnője: azt sem tudta, hova nézzen
Fördős Zé a Celeb vagyok, ments ki innen! korábbi évadjában szerepelt, amikor egy kádban kellett fürdenie a félmeztelen Krasznai Tündével.

fordos-ze-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fördős Zé az RTL Sztori című, a csatorna 25 évéből nosztalgiázó műsorában nézte meg újra azt a videót, amelyen a Celeb vagyok, ments ki innen! 2014-es, negyedik évadában teljesen lefagyott a szexi Krasznai Tünde látványától.

Az énekesnő fürdeni szeretett volna, azonban Zétől eltérően ő felül nem viselt semmit. Félmeztelenül beült a kádba, ezzel pedig zavarba hozta a gasztrobloggert.

Fördős Zé és Krasznai Tünde

- Nem vettem fel fürdőruhát - jelentette be a 2013-as X-Faktor botrányhősnője mosolyogva, majd ledobta magáról a törülközőt.

fordos-ze-krasznai
Fotó: RTL Klub/Celeb vagyok, ments ki innen!

Ezután mindketten beültek a habokkal teli kádba a dzsungel közepén, miközben a Konyhafőnök műsorvezetője szégyenlősen nézett ide-oda, és próbálta eltakarni a habbal a nő idomait. Krasznai Tündén nem volt bikini, így Zé zavarában azt sem tudta, miről beszéljen vele.

- Voltam már nemrég egy ilyen étteremben, de ott se voltak ennyire bevállalósak a csajok. Hát ez... ez több, mint megtisztelő.

Az énekesnő válaszul feltette a lábát a kád szélére, a sztárhoz közel, mire Fördős Zé erélyesen rászólt.

- Kérlek, csak diszkréten! Ne haragudj!

A Konyhafőnök sztárja még ma is nevet az eseten, és úgy gondolja, ha most kerülne hasonló szituációba, biztosan másként reagálna rá.

fordos-ze-kep
Fotó: RTL

- Van, akinek az okoz problémát, ha egy vödör pókot öntenek a fejére, van, akinek meg egy fiatal lány, aki beül a kádba. Öregedtem már azóta annyit, hogy valószínűleg lazábban venném a helyzetet. Sőt, még örülnék is neki, hogyha a Krasznai Tündével összeraknának egy kádba. Akkor ettől teljesen befeszültem, ez egyértelmű - mesélte nevetve.

Fördős Zé és párja, Sári

Fördős Zé évek óta az egyik legismertebb gasztroguru az országban, A Konyhafőnök kilencedik évadában azt is megmutathatja, milyen mentor, ugyanis 2021-ben csapatot kapott. A magánéletére sem lehet panasza, három éve boldog párkapcsolatban él jóval fiatalabb párjával, Sárival. 

Cover-fotó: RTL/ A Konyhafőnök

Ezt is szeretjük