Fördős Zé édesapja ennyire sármos: Lajossal nagyon hasonlítanak egymásra
Fördős Zé édesapjától nemcsak a megnyerő külsőt, hanem a főzés szeretetét is örökölte.

fördős-zé-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fördős Zé és édesapja nagyon hasonlítanak. A Konyhafőnök műsorvezetője Fördős Lajostól örökölte a sármos vonásokat, valamint szakmailag is hatalmas inspiráció volt a számára már gyerekként is.

Nagymamája és apja voltak azok az emberek az életében, akik a gasztronómia világába kalauzolták, és megmutatták neki, hogyan működik egy étterem konyhája. 

Fördős Zé és édesapja

Lajos akkor is támogatta, amikor testvérével, Petivel 2012-ben megalapították a Szárnyas Ízvadász gasztroblogot, ami a mai Street Kitchen elődje volt. A világjárvány óta utóbbinak már Lajos is állandó szereplője, sőt arra is igent mondott, hogy együtt zsűrizzen fiával A Konyhafőnök kilencedik évadának egy részében.

- Huszonéves korom óta apuval dolgozok együtt, jó volt őt is ebben a szerepben látni. A felvétel előtt izgult, és én is átvettem az ő izgalmát, de ahogy bekapcsolt a kamera, megnyugodott: olyan tipikus apu volt. Ott szakértett, okoskodott - árulta el Fördős Zé a Blikknek.

Apa és fia között tagadhatatlan a hasonlóság, és ezt a rajongók is mindig megjegyzik. Akármikor közös képen láthatóak, mindig érkezik pár komment erre vonatkozóan. 

fördős zé
Fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök

- Szokták mondani, hogy olyan, mint én 20-25 év múlva, annyira nagy a hasonlóság. Belsőre a gasztronómia szeretete és a természet iránti vonzalom a nagy hasonlóság, de sok más apróság van ezen felül.

Azt is sokszor megjegyzik, Lajos túl a hatvanon milyen fitt, fiatalos és jóképű. Volt, aki egyenesen Sean Conneryhez hasonlította az egyik képét, míg mások azon szoktak csodálkozni, hogy lehet, hogy már felnőtt fiai vannak.

Fördős Zé ritkán látott párja

Fördős Zé négy éve boldog párkapcsolatban él jóval fiatalabb párjával, Sárival. A nagy korkülönbség nem okoz problémát a kapcsolatukban, ahogy az sem, hogy a 45 éves sztár nem házasságpárti. A saját kora sem foglalkoztatja, fiatalos tempóban éli az életét, amiben a huszonéves lány is társa. 

Cover-fotó: RTL Klub/A Konyhafőnök - Legendás évadhoz terítünk

Ezt is szeretjük