Borbás Marcsi mindenkit meglepett - Jócskán lepipálta Liptai Claudiát
Képeken 2019 top tíz legértékesebb magyar celebje a Forbes magazin szerint.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar Forbes immár hatodik alkalommal állította össze a legértékesebb hazai sztárok listáját. A magazin szerkesztősége alapos kutatómunka után 60 főről 25-re szűkítette le a legértékesebb magyar celebek listáját.  Szakértők  vizsgálták meg a sztárok közösségimédia-aktivitását és követőszámukat, az elmúlt évben felmutatott teljesítményüket, előfordulási arányukat a hírekben és a címlapokon, így szűkítették a listát 25 főre.

A szűkített névsoron az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. reprezentatív, online kutatása során a hírességek ismertségét, kedveltségét, hitelességét mérték, majd a Forbes által felkért zsűri a sztárok pénztermelő képességét, profizmusát, tartalmasságát és közösségi médiás jelenlétét pontozta. A végső sorrend a zsűri, az NRC kutatócég és a szerkesztőség által adott pontszámok alapján alakult ki. 

A Forbes idei listájának egyik nagy meglepetése Borbás Marcsi, aki új belépőként rögtön a tizedik lett. Olyan műsorvezetőket utasított maga mögé, mint a 11. Istenes Bence, a 13. Liptai Claudia (mindketten öt-öt helyet csúsztak vissza), az új belépőként 14. Kiss Ramóna és a 15. Lilu. Az 51 éves tévésnek nem csak műsorai futnak a köztévén (Gasztroangyal, Borbás Marcsi szakácskönyve), négy szakácskönyve is jelent meg. A műsorokat és a kiadványokat férjével közös cégével készíti, dokumentumfilmeket, imázs- és reklámfilmeket is jegyeznek. 

"Bár a 18–59 évesek körében shortlistünk legkevésbé ismert szereplője volt, a válaszadók szerint a leghitelesebb, legkedveltebb és az őt ismerők körében a legnagyobb arányú követést felmutató személy, vagyis aki bírja, az megszállottan bírja" - olvasható a Forbes indoklásában.

Képes összeállításunkban megnézheted, kik 2019-ben a Forbes Legértékesebb celebek listájának top 10-es résztvevői. (A 20-as lista többi résztvevőjéről a Forbes magazinban és az online oldalukon olvashatsz.)

Ezt is szeretjük