Fodor Zsóka bosszúból szerette el kollégáját: a színész elhagyta érte menyasszonyát

Fodor Zsóka sosem szerette el más férjét, de más vőlegényét igen. A férfi az egyik színészkollégája volt.

fodor-zsoka-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fodor Zsóka fiatalon nagyon kapós volt, de más férjét sosem szerette el. Egyszer ugyanakkor elcsábította egy kollégáját, akinek már menyasszonya volt. 

A színésznő a hatvanas évek közepén kezdte pályafutását, több híres színház színpadán megfordult országszerte. Országos hírnevet 1998-ban szerzett magának, amikor 56 évesen megkapta Magdi anyus szerepét a Barátok köztben. A sorozatban 2009-ig láthatták a nézők. 

Fodor Zsóka szerelmei

Fodor Zsóka már körülbelül egy évtizede szerepelt színdarabokban, amikor megkapta Kata szerepét A makrancos hölgyben Békéscsabán. A rendező őt szerepeltette volna a tájelődásokban, Bánsági Ildikó pedig érkezett volna Pestről, hogy az első szereposztásban játsszon. Ez nem esett jól az akkor 35 éves és rendkívül csinos Fodor Zsókának. 

Fodor Zsóka 2016-ban Örkény István Macskajáték című tragikomédiájának próbáján a békéscsabai Sík Ferenc Kamaraszínházban.
Fodor Zsóka 2016-ban Örkény István Macskajáték című tragikomédiájának próbáján a békéscsabai Sík Ferenc Kamaraszínházban.
Fotó: MTI/Rosta Tibor

Úgy döntött, bosszúból elcsábítja a Petruchiót alakító színészt, Ács Gyulát, akinek akkoriban menyasszonya volt. A meglepő történetet a Meglepetés magazinnak mesélte el.

- Az egyik próbán élesben visszacsókoltam, ő pedig döbbenten rám nézett, majd a szünetben meghívott egy pohár borra a büfébe. Így indult a nagy szerelem, ő elhagyta értem a menyasszonyt, a közös jelenetünk pedig úgy élt, úgy vibrált a levegő, hogy felrobbantottuk a színpadot. Végül nagy örömömre én játszhattam az első szereposztást, és Seregi László főrendező úgy nyilatkozott rólam: jobb Katánk van itt Békéscsabán, mint a pesti kettő! Én ettől a pillanattól számítottam magam igazi színésznőnek - vallotta be. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Hiába volt azonban a nagy színpadi siker, a történtek után nem sokkal Ács Gyula elhagyta, visszament a menyasszonyához.

Állítólag azért, mert a rendőrfőkapitány apósjelöltje puskával kergette. El lettem hagyva. 

Fodor Zsóka persze ezt nem hagyta büntetlenül. A darabban a csók után elcsattan egy pofon is, ami a szakítás után nagyot csattant. 

fodor-zsoka
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

A Barátok közt egykori Magdi anyusa fiatalon kétszer is férjhez ment, ám egyik házassága sem sikerült. Később erről azt nyilatkozta, azért, mert egyik férfi sem bírta elviselni, hogy az ő édesanyjával, vagyis az anyóssal éltek együtt, egy lakásban. Az édesanyja már nem él, ő újra férjhez mehetne, de ezt a gondolatot elvetette, már egyáltalán nem vonzza a szerelem. 

Ő volt Tóni a Barátok köztben, így néz ki most

Dósa Mátyás színészi karrierje nem a Barátok közttel kezdődött, hanem jóval korábban. Csupán tízéves volt, amikor beválogatták az Operettszínház gyerektáncosai közé, mert ügyesen néptáncolt. Bár nagyon szerette a kamera előtt való szereplést is, igazán mindig a színházban érezte otthon magát, ezért döntött úgy 2007-ben, hogy kiszáll a sorozatból. 

Cover-fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük