Kínos volt Fluor Tomi első találkozása a barátnője családjával

Fluor Tomi kissé kínos helyzetbe került, amikor Mesi bemutatta a családtagjainak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fluor Tomi Valentin-nap óta alkot egy párt az énekesnő-dalszerző Mesivel, akivel barátokból lettek szerelmesek. Hat éve a Comet-díjátadón találkoztak először, Sarkadi-Szabó Emese 2013-ban feltűnt a Rakpart klipjében is, de szerepet kapott az idén tavasszal megjelent Ittalvós videójában is. A 32 éves zenész idén januárban jött rá, hogy többet érez a lány iránt, február 14-én össze is jöttek. Össze még nem költöztek, de a szüleiknek és a családjuknak már bemutatták a választottjukat.

Az RTL Klub Nyerő Páros című sztárpáros vetélkedőjében Fluor Tomi és Mesi az, akik úgy vágtak vele a játékba, hogy a legkevesebb ideje, mindössze fél éve alkottak egy párt. A műsorban már többször hangoztatták, hogy vetélkedő felért egy párterápiával, és meggyorsította a kapcsolatuk elmélyedését, ugyanis több héten keresztül össze voltak zárva egymással, illetve másokkal, akiktől szintén sok visszajelzést kaptak.

fluor-tomi-parja
Fotó: RTL Klub

Fluor a Hot! magazinnak azt is bevallotta, elképzelhető, hogy a közeljövőben összeköltöznek. Kettejük közül ő az, aki óvatosabb, mert egyrészt még soha nem élt együtt egy nővel sem, másrészt a lakás túl kicsi két főnek, pláne úgy, hogy ő éjszakánként dolgozik. Januárban viszont költözik, és lehet, hogy nem egyedül.

A családjaiknak már bemutatták a szerelmüket, igaz, minkét találkozást a véletlen intézte. Fluor Tomi húgát vitték haza Székesfehérvárra, és furcsa lett volna, ha Mesivel nem köszönnek be. Szerencsére a lány és a zenész édesanyja hamar megtalálták a közös hangot. A rapper találkozása Mesi családjával - saját bevallása szerint – kínosra sikeredett. Mesi otthonának közelében elkapta az eső, bőrig ázott, mire a lánya azt javasolta, ugorjon be, legalább túl lesznek a bemutatkozáson is. 

- Arra léptem be, hogy otthon volt a három lánytestvére, az anyukája, az anyukája húga és annak a lányai. Magyarán ott ültem egy szem fiúként tíz nő között - mesélte a lapnak Fluor, aki végül jól elcsevegett mindenkivel. 

Sebestyén Balázs felesége

Sebestyén Balázs és Viki 2009 nyarán házasodott össze. Első gyermekük, Benett 2009 októberében, a második, Noel 2014 decemberében született. A műsorvezető óvja magánéletét, a gyerekeiről nem posztolgat fotókat a közösségi oldalán, azonban nagyon ritkán a feleségével közös képet tesz ki az Instagramra vagy a Facebookra.

Ő Sebestyén Balázs gyönyörű felesége - A ritkán látott Vikivel közös fotót posztolt

Nézegess képeket!

Elolvasom

A cikk az ajánló után folytatódik

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük