Csak tegnap született! Fésűs Nelly máris megmutatta kislányát

Fotó!

Fésűs Nelly máris megmutatta egynapos, újszülött kislányát.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Míg sok sztár hetekig, hónapokig, sőt, még a magyar hírességek között is van olyan, aki kerek egy évig rejtegette a nagy nyilvánosság előtt babáját, Fésűs Nelly máris megmutatta egynapos kislányát.

A színésznő április elején jelentette be, hogy 42 évesen ismét babát vár. 11 éves Csenge lánya mellé már nem tervezett gyereket, párja, Vajtó Lajos sem akart 54 évesen ismét apa lenni, így arra készült, hogy elveteti a  babát, ám párjával végül mégis úgy döntöttek, megtartják a sors ajándékát.

Kora miatt veszélyeztetett terhesnek minősült, két héttel ezelőtt pedig be kellett vonulnia a kórházba, mert kiderült, a baba farfekvéses. Bár szerette volna második gyermekét is természetes úton világra hozni, az orvosok végül úgy döntöttek, császármetszéssel segítik világra a kis Elza Zorkát egy kitűzött időpontban, 2014. október 6-án, hétfőn.

A kismama jól viselte az utolsó heteket, múlt csütörtökön még a FEM3Café élő adásának vendége volt és az Aktívnak is adott interjút. A szülés is rendben, komplikációk nélkül zajlott le.

- Csenge még csak fotón látta a kistestvérét, amit nagyon nehezményezett, szíve szerint nem menne két-három napig iskolába, hanem csakis és kizárólag a kishúgával lenne együtt. De, mint mindenkinek, neki is vannak kötelezettségei, lesz egy élete arra, hogy lássa a kistestvérét - árulta el Fésűs Nelly a FEM3 ma reggeli műsorában.
 

Boldogan mosolygott a pénteken adásba került Aktívban

Fotó: Facebook/FEM3Café, Facebook/Aktív

Végre megmutatta egyéves kisfiát Szekeres Nóra

Szekeres Nóra a terhességét, esküvőjét, a harmadik gyermeke világra jövetelét is titkolta rövidebb-hosszabb ideig. A TV2 műsorvezetője idén szeptemberben mutatta meg az egyéves Alexandre arcocskáját. Nézd meg azt a négy magyar sztárcsemetét, akit szülei sokáig rejtegettek!

Végre megmutatta kisfiát Szekeres Nóra! Fotókon az egyéves kis Alexander

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük