Esküvőre készül a várandós Fésűs Nelly? Elszólta magát a barátnői előtt

A színésznő Détár Enikő és Ladinek Judit előtt szólta el magát.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly szerda este debütált a TV2 Édes Élet című műsorában. A színésznő barátsága már 12 éves a Dívák formáció másik két tagjával, Détár Enikővel és Ladinek Judittal, így nem meglepő, hogy ők is feltűntek az adásában.

A három sztár azért ült össze, hogy új fellépőruhákat tervezzenek. Fésűs Nellynek mindenképpen szüksége lesz egy-két új darabra, hiszen várandós, már a hatodik hónapban van. Détár Enikő megjegyezte, hogy ilyen szép, kerek babapocakkal mindenképpen mell alatt húzott darabokban gondolkodjon, mire a kismama megjegyezte, hogy majd az esküvőjén.

- De mi? Várjál! - reagálta meglepett arccal a két barátnő.

- Nem, dehogy. Csak bilibe lóg a kezem, álmodozom, semmi - jött a 42 éves sztár válasza.

Ladinek Judit azt javasolta, azért csak mondogassa magának ezt a kívánságot, akkor majd bevonzza. Úgy tűnik, ha Vajtó Lajos nem is kérte még meg a kezét, Fésűs Nelly szívesen venné, ha születendő kislánya édesapja oltár elé vezetné.

Magyar sztárok esküvői fotói

Van olyan hazai sztár, aki meseszép, hófehér ruhában, más pirosban, megint más pedig egy egzotikus tengerparton mondta ki a boldogító igent. Nézd meg az esküvői fotókat!

Fotó: TV2/Édes Élet

Facebook-kép: Frizbi Hajdú Péterrel

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük