Meglepő, Fésűs Nellyről miket mesélt a lánya: nem hallgatta el a problémákat sem
Fésűs Nelly lánya őszintén elmondta, édesanyja a hivatása miatt nem sok időt töltött otthon gyerekkorában.

fésűs-nelly-csenge-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fésűs Nelly nagyobbik lánya a közönség szeme előtt cseperedett cuki totyogóból szépséges 19 éves fiatal nővé, aki már kirepült a családi fészekből, teljesen önállóan tartja fenn magát.

Horváth Csenge már kisiskolásként kijelentette, korán szeretne elköltözni otthonról. Azt is hamar eldöntötte, arra fog törekedni, hogy az emberek ne a híres színésznő gyermekeként emlegessék, saját erőből szeretné elérni a sikert.

Fésűs Nelly és lánya kapcsolata

A lassan húszéves lány barátjával él, és saját bevallása szerint egy pillanatig sem unatkozik. Sok lábon áll: az ELTE bölcsészkarának hallgatója, keresett modell és influencer, valamint van egy fix munkahelye is, párja családi vállalkozásában segít heti két napot.

csenge
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Köztudott róla, örökölte édesanyja tehetségét, gyönyörű énekhanggal áldotta meg a sors, ráadásul a színpadok és a kamerák előtt is a legnagyobb természetességgel mozog. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Bár mindenki azt mondja, ebben van a jövője, őt mégsem vonzza a rivaldafény, anyukája révén látta a szakma árnyoldalait, ami így elvesztette a varázsát.

- Anya sosem volt otthon. A gyerekkorom nagy részét a nagymamámnál töltöttem, mert mindkét szülőm színházban dolgozott - ecsetelte Horváth Csenge a Palikék Világa by Manna YouTube-csatorna vendégeként.

Láttam, mennyire nem családpozitív ez a szakma, mennyire nehéz fenntartani egy normális családot.

Azt szeretné, hogy ő ott lehessen a gyerekei mellett bármilyen élethelyzetben, ezért nem akar olyan pályát magának, amivel ezt nem lehet összeegyeztetni.

nelly
Fotó: YouTube/Palikék Világa by Manna

Ennek ellenére nem viselte meg az anya-lánya kapcsolatukat az, hogy Fésűs Nellyt a munka sokszor szólította el otthonról. Bár külön élnek, Csenge a legkisebb bajnál is őt hívja fel először. 

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lánya

Bereczki Zoltán szerint bizonyos szempontból elrontotta a nagyobbik lánya, Bereczki Zorka gyerekkorát, és nem csak ő. 

Cover-fotó: YouTube/Palikék Vilába by Manna

Ezt is szeretjük