Sebestyén Balázs 1997-ben kezdett tévézni: rengeteget változott az évek során

Képeken a legnépszerűbb férfi műsorvezetők hazánkban karrierjük kezdetén és most.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az 1997-es év meghatározó esztendő a magyar televíziózásban. Ekkor indultak el a kereskedelmi csatornák: októberben az RTL Klub és a TV2 indította el műsorainak sugárzását, júniusban pedig az első zenecsatorna, a Z+ adásait is élvezhették a nézők.

A csatornák elindulásával rengeteg új arc tűnt fel a tévéképernyőn, közülük mára sokan meghatározó alakjai lettek a magyar média világának. Sebestyén Balázs is köztük van, aki a zenecsatorna riportereként kezdte pályafutását húszévesen.

Férfi műsorvezetők akkor és most

A bölcsészként diplomázott egyetemista eleinte nem vágyott a hírnévre, a Z+ meghallgatására is csupán egy barátját kísérte el. A válogatás szervezői azonban kiszúrták, és ragaszkodtak ahhoz, hogy megmutassa magát a színpadon. Noha meg volt győződve arról, hogy nem sikerült jól a szereplése, hiszen semmilyen produkcióval nem készült, az ítészek mégis láttak benne valamit.

Másfél héttel később kiderült, hogy ezer ember közül a legjobb ötvenbe válogatták be. Végül egyedüli fiúként választották ki a Megálló című produkció műsorvezetői posztjára - derül ki Szigorúan bizalmas című életrajzi könyvéből. 

A 43 éves műsorvezető külseje természetesen rengeteget változott, amióta debütált a kamera előtt: kisfiúsan jóképű, örökké mosolygós fiatalemberből mára érett férfi és kétgyerekes családapa lett. Nem ő az egyetlen tévés, aki rengeteget változott a pályája elejéhez képest. Képeken hazánk férfi műsorvezetői egykor és most.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük