Sebestyén Balázs 1997-ben kezdett tévézni: rengeteget változott az évek során
Képeken a legnépszerűbb férfi műsorvezetők hazánkban karrierjük kezdetén és most.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az 1997-es év meghatározó esztendő a magyar televíziózásban. Ekkor indultak el a kereskedelmi csatornák: októberben az RTL Klub és a TV2 indította el műsorainak sugárzását, júniusban pedig az első zenecsatorna, a Z+ adásait is élvezhették a nézők.

A csatornák elindulásával rengeteg új arc tűnt fel a tévéképernyőn, közülük mára sokan meghatározó alakjai lettek a magyar média világának. Sebestyén Balázs is köztük van, aki a zenecsatorna riportereként kezdte pályafutását húszévesen.

Férfi műsorvezetők akkor és most

A bölcsészként diplomázott egyetemista eleinte nem vágyott a hírnévre, a Z+ meghallgatására is csupán egy barátját kísérte el. A válogatás szervezői azonban kiszúrták, és ragaszkodtak ahhoz, hogy megmutassa magát a színpadon. Noha meg volt győződve arról, hogy nem sikerült jól a szereplése, hiszen semmilyen produkcióval nem készült, az ítészek mégis láttak benne valamit.

Másfél héttel később kiderült, hogy ezer ember közül a legjobb ötvenbe válogatták be. Végül egyedüli fiúként választották ki a Megálló című produkció műsorvezetői posztjára - derül ki Szigorúan bizalmas című életrajzi könyvéből. 

A 43 éves műsorvezető külseje természetesen rengeteget változott, amióta debütált a kamera előtt: kisfiúsan jóképű, örökké mosolygós fiatalemberből mára érett férfi és kétgyerekes családapa lett. Nem ő az egyetlen tévés, aki rengeteget változott a pályája elejéhez képest. Képeken hazánk férfi műsorvezetői egykor és most.

Ezt is szeretjük