Az X-Fakoros Ferenczi Kamilláról szexvideó került ki a netre: volt párja bosszúból tette közzé
Ferenczi Kamilla videója futótűzként terjedt el a neten, az énekesnő a Fókuszban beszélt róla.

ferenczi-kamilla-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ferenczi Kamilla nevét az ország a 2021-es X-Faktorban ismerte meg: a 22 éves lány Puskás Peti mentoráltjaként egészen a döntőig menetelt, végül ő lett a tehetségkutató bronzérmese. A fiatal énekesnő az elmúlt két hétben ki sem mozdult az otthonából, annyira szégyelli, hogy volt párja a tudta nélkül egy szexvideót tett közzé a neten, ami futótűzként terjed.

Miután a közösségi média oldalait elárasztották a negatív kommentek, letiltotta a hozzászólási lehetőséget. Négy nappal ezelőtt döntött úgy, nem fogja hagyni, hogy emiatt törjön derékba a karrierje, hogy ne tudjon kommunikálni a rajongóival.

Ferenczi Kamilla botrányvideója

Először a TikTokon öntött tiszta vizet a pohárba, és mesélt a botrányvideó történetéről. Elárulta, ötéves felvételről van szó, amelyet első barátja készített róla, amíg együtt voltak. A fiú tudtán kívül, titokban kamerázta le.

ferenczi-kam
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A videót Ferenczi Kamilla csak másnap reggel a saját telefonjában látta meg, mivel volt párja onnan küldte tovább saját magának. A lány egyből kérte, törölje le, amire akkor exe azt mondta, megteszi. A szakításuk után azonban előkerült a felvétel, amit a fiú bosszúból kezdett el továbbküldözgetni az osztálytársainak, barátainak. 

Kihasználta a szeretetemet, visszaélt vele.

- Úgy gondolom, akkor hibát nem követtem el, mert szerelmes voltam, mert egy kapcsolatban voltam, ami három évig tartott - ezt már a Fókuszban mesélte az X-Faktor felfedezettje.

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor volt párja először kezdte terjeszteni a videót az ismerőseik között, Kamilla kiskorú volt, 17 esztendős. Nem mert szólni a szüleinek, bízott abban, hogy az egész dolog le fog csendesülni. Így is történt, egészen két héttel ezelőttig. Most azonban nem csak pár emberhez jutott el, több százan, ezren látták a felvételt.

Ferenczi Kamilla a 2021-es X-Faktor döntőjében.
Ferenczi Kamilla a 2021-es X-Faktor döntőjében.
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ferenczi Kamilla leszögezte, nem kér a pocskondiázó kommentekből, és nem fogja hagyni, hogy tönkretegyék. Szüleivel bírósághoz fordult az üggyel kapcsolatban, illetve azért is akart felszólalni a témában, hogy segítsen azoknak a lányoknak, akikkel hasonló dolog történt. Arra buzdítja sorstársait, ne adjanak utat a megaláztatásnak, és mindenképpen tereljék jogi útra, ha valaki, akiben annak idején megbíztak, ilyen helyzetbe sodorja őket.

Miller Dávid szakítása

Miller Dávid karrierje meredeken ívelt felfelé, de a magánélete nem úgy alakult, ahogyan szerette volna. 2021 februárjában tíz együtt töltött év után szakítottak barátnőjével, ami megviselte a 25 éves sztárt.

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük