Egészen magába roskadt! Fenyő Iván kendőzetlenül vallott szakításáról

Fenyő Iván és Jordán Adél öt év után szakítottak, de nem ez volt az egyetlen csapás, ami a színészre várt.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közelmúltban Fenyő Iván adott egy feltárulkozó interjút a Blikknek, amiben őszintén mesélt önpusztító életmódjáról, fájdalmas szakításáról, sőt, új szerelméről is mondott egy-két szót.

Vallomását azzal kezdte, hogy 15 évesen döntötte el, hogy színész lesz, a Színház- és Filmművészeti Egyetemre azonban csak harmadjára vették fel, amit egyáltalán nem sajnált, hiszen így került Máté Gábor és Horvai István osztályába.

Felvette a nagyfiú szerepét

Saját bevallása szerint ekkoriban indult el lefelé a lejtőn: felvette a nagyfiú szerepét, rendszeresen cigarettázott és sörözött esténként, a helyzet azonban csak a diploma megszerzése után fordult súlyosabbra.

A 32 éves színész nem titkolta el, hogy a Bőrnyakúak című háborús film forgatása után szaladt el vele igazán a ló - azt gondolta, hogy ő a nagy sztár, körülötte forog a világ, és senki másra nem figyelt, csak saját magára.

Egészen kifordult önmagából, ennek ellnére azonban  nem volt hajlandó változtatni. Az első nagy pofon pedig akkor érte, amikor öt év után véget ért Jordán Adéllal való párkapcsolata.

"Sok buli, sok éjszakázás, sok ital"

- Magam maradtam, és tudnom kellett, miért történt ez így, hol rontottam el. De maradt a sok buli, a sok éjszakázás, a sok ital, és túl sokat kakaskodtam. Irritáltam az embereket - idézte fel kendőzetlenül emlékeit.

Fenyő Iván ekkor már sejtette, hogy valami nagyon nincs rendben körülötte, de csak 2007. áprilisi autóbalesete térítette észhez, amikor ittasan karambolozott a Hungária körúton.

Azóta azonban gyökeresen változatott életmódján: már nem iszik és nem dohányzik, rendszeresen sportol, emellett jógázik is: édesapjával egy hónapot például egy nepáli kolostorban is eltöltött.

Ami pedig új barátnőjét illeti, róla csak annyit volt hajlandó elárulni, hogy egy civil hölgyről van szó, akivel nem régóta él párkapcsolatban, és egyelőre minden a jó úton halad - szóval majd meglátják, mi lesz velük, ahogyan ő fogalmazott.

Ezt is szeretjük