Fenyő Iván balesete óta kifordult önmagából

Átértékelte az életét

Fenyő Iván korábban szerette a csillogást és a partikat, de a balesete óta egészen más ember lett belőle.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fenyő Ivánról a nézők többségének bizonyára a csillogás, a féktelen partik és a szebbnél szebb nők jutnak az eszébe.

A jóképű sztár valóban ezek bűvöletében élt, ráadásul a róla kialakult képre népszerű filmszerepei - példának okáért a 9 és 1/2 randi nőcsábásza - is rendre ráerősítettek. Ám három éve valami megváltozott.

Megcsömörlött a felszínességtől

Ahogy a 30 éves színész több alkalommal elmesélte, egyszer csak úgy érezte, már nem leli örömét a felszínes szórakozásban - valami mélyre, letisztultabbra, emberközelibbre vágyott.

Majd történt egy baleset - melyet ugyan egy karcolás nélkül megúszott, ám a vétlen autó sofőrje megsérült -, ami mélyen megrendítette, ugyanakkor ezáltal sikerült végre rádöbbennie: rossz úton jár.

Azóta szinte kifordult önmagából, persze a legpozitívabb értelemben: elkezdett jógázni, elsajátított néhány meditációs gyakorlatot, amikor pedig ideje engedi, zarándokutakon keresi önmagát és a lelki békét.

Teljesen kicserélődött

Míg korábban két kanállal habzsolta az életet, manapság sokkal kevésbé igyekszik mindent egyszerre magáénak tudni. Állítólag még sikergyanús filmeket is visszautasított csak azért, mert úgy érezte, nem tennének jót neki.

Mindezek ellenére a Hot magazinnak bevallotta, egyetlen vallás mellett sem kötelezte el magát - mint mondja, inkább az együttérzésben és a szeretetben hisz, és abban, hogy el kell fogadni mindenkit olyannak, amilyen. Akkor is, ha nekünk nem tetszőt mond vagy tesz.

Fenyő Ivánt - aki egykor még a Szomszédokban is felbukkant - azért nem kell nélkülözniük a rajongóknak, hiszen a mozikban már látható legújabb filmje, az Így, ahogy vagytok.

Az HBO-n pedig mostanában sugározzák a Fenyő Miklós élete nyomán készült zenés vígjátékot, a Made in Hungariát.

Fotók: Europress

Ezt is szeretjük