Fenyő Miklós unokája már 9 éves: Balázs nagypapája kiköpött mása

Fenyő Miklós összevágta a saját gyerekkori képét unokájáéval. Az eredmény meghökkentő lett, könnyen össze is lehetne keverni őket.

fenyo-miki

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fenyő Miklós 2013-ban nehéz időszakot élt át, felesége ekkor hunyta le örökre a szemeit. Ugyanakkor az ürömbe némi vidámság is vegyült, hiszen ebben az évben tudta meg azt is, hogy nagypapa lesz.

A zenész két gyermek büszke édesapja: Dávid 1974-ben, Diána 1976-ban látta meg a napvilágot. Lánygyermekétől 2014 májusában született meg imádott kis unokája, aki a Balázs nevet kapta szüleitől. 

Fenyő Miklós unokájának fotója

Fenyő Miklós csak nagy ritkán tesz közzé fotókat a kis unokájáról, így igazi különlegességnek számít, amikor láthatjuk Balázst feltűnni a közösségi oldalain. A 76 éves zenész lenyűgözte a rajongókat azzal a bejegyzéssel, amelyen az ő kilencéves kori fotója mellé ugyanennyi idős kis unokája képét vágta össze.

„Kis Miki és kis Mikulás. Mindketten 9 évesek vagyunk. Tehát egyidősek” - fűzte a posztjához.

Ugyanabban a pozícióban kapták lencsevégre mindkettőjüket, miközben kedvenc könyvüket olvasva egy plüssmacival együtt múlatták az időt. A köztük lévő hasonlóság szembetűnő: az arcberendezésük és huncut mosolyuk is nagyon hasonló.

A kommentelők ismét el voltak ragadtatva a cuki fotóktól, többen megjegyezték, hogy milyen nagyot nőtt már Balázs, aki egy az egyben a nagypapája képmása.

„Mint az ikrek! A hasonlóság szembetűnő, nagyon édesek vagytok!”

„Tüneményes nagyfiú lett Balázsból, szerencsés géneket örökölt a nagypapától!”

„Az alma nem esett messze a fájától, ugye? Az a huncut genetika, nem semmi!” - dicsérte egy rajongója.

Vitray Tamás unokáival a címlapon

Vitray Tamás először szerepelt unokáival az oldalán. Nagyobbik fiának két gyermeke már mindketten felnőttek.

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-kép: Facebook/Fenyő Miklós hivatalos oldala

Ezt is szeretjük