Bangó Margit 21 éves dédunokájával a címlapon: Tina gyönyörű nő

Bangó Margit dédunokája nem lép az énekesnő nyomdokaiba, de olyan szakmát tanul, amelynek köze van a show-bizniszhez.

Bangó Margit dédunokájával a címlapon
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

"Ő az én védőangyalom” - Bangó Margit és dédunokája között elmondhatatlanul szoros a kapocs. Tina kétnapos kora óta lakik az énekesnővel, aki tyúkanyóként vigyázott rá, amíg kisgyermek volt. Mára felcserélődtek a szerepek, immár Tina gondoskodik róla.

Neki köszönhető az is, hogy időben diagnosztizálták nőgyógyászati daganatát. Tina szólt az orvosoknak, ne bagatellizálják el a problémát, ezután derült ki, hogy a rákos sejtek burjánzása elindult. 

Bangó Margit dédunokájával a címlapon

Bangó Margit már túl van a műtéten, háromhavonta jár kontrollvizsgálatra, az orvosok elégedettek a leleteivel. A Meglepetés magazin friss címlapfotóján is remekül néz ki, 21 éves dédunokája pedig valósággal ragyog mellette.

Tina, aki már menyasszony, a mai napig dédijével él. Evidens volt a számára, hogy akkor is vele tartott, amikor pár évvel ezelőtt Kispestről Gyálra költözött. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

- Azt a törődést és szeretetet, amit én adtam Tinácskámnak, amikor kicsi lány volt, most mind visszakapom tőle. Emlékszem, hogy 14 éves koráig gyakran én vittem reggelente az iskolába. Az éjszakai fellépés után sem tudtam olyan fáradt lenni másnap, hogy ne üljek autóba.

Nem csak a hétköznapokat töltötték gyakran együtt, Bangó Margit sokszor a fellépésekre is magával vitte dédunokáját. 

Sokáig úgy tűnt, Tina a nyomdokaiba lépve énekesnő lesz, de végül egy másik pályát választott magának, ami annyira nem is esik messze a színpadi világtól. A Kodolányi János Egyetem műsorkészítő szakjára jár, Máté Krisztina az egyik tanára.

- A napokban vizsgázom, szakmai gyakorlatra a Duna tévéhez megyek. A diploma átvétele után televíziós szerkesztő-rendező vagy műsorvezető leszek.

Bangó Margit otthona

"Nádfedeles kulipintyó áll a Tiszán" - énekli Bangó Margit. Otthonára nem illik ez a kifejezés, aki vendégségben jár nála, nem egy aprócska viskó küszöbét lépi át. Épp ellenkezőleg. Képes összeállításunkban mutatjuk Bangó Margit otthonát és birtokát kívül-belül.

Bangó Margit lélegzetelállító birtokon él: íme az otthona kívül-belül

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: MTVA/Csináljuk a fesztivált!

Ezt is szeretjük