Ő volt az ország legerősebb embere: Fekete László 65 évesen unokáival szerepelt

Fekete László hat unokájából három tűnt fel a Vigyázat, gyerekkel vagyok! adásában.

fekete-lászló-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A modern Toldi Miklós - sokan így emlegették Fekete Lászlót, aki 1993 és 1996 között három alkalommal nyerte el a "Világ legerősebb embere" címet.

Mint Arany János híres alakjáról, róla is sok mendemonda terjedt el, például az, hogy egy ültő helyében képes megenni harminc darab grillcsirkét.

Fekete László unokái

Utóbbit ugyan tisztázta, amikor két fiúunokájával együtt szerepelt a Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban, Márkusz és Martin további olyan dolgokat árultak el róla, amelyek alaposan megizzasztották. 

fekete
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Kiderült, lottószelvény és kenyér mindig van nála, bármerre is megy, valamint azt is kikotyogták, hogy focimeccset szokott hallgatni a fürdőkádban.

A cikk az ajánló után folytatódik

A 65 éves egykori sportolónak hat unokája született, közülük három tűnt fel az epizódban. Míg a két fiú a stúdióban válaszoltak a műsorvezető, Ördög Nóra kérdéseire, addig az egyik lányunokája az adásban bejátszott kisfilmben volt látható.

fekete-2
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

A mindig erős és marcona Fekete László érzelmes oldalát is bemutatta a felvétel, megható gondolatokat osztott meg a nagyszülői lét örömeiről.

- Mindegyik unokámnak rangja van. Van a Martin herceg és Márkusz császár, én meg csak egy nyomorult alattvaló vagyok. Világéletemben szerettem a pici, törékeny dolgokat istápolni, dédelgetni, velük is így vagyok. Mindent ők jelentenek.

A fiúk is szép dolgot említettek meg. Azt mondták, ha felnőnek, épp olyan erősek szeretnének lenni, mint amilyen a nagypapájuk.

Vitray Tamás unokái a címlapon

Történelmi pillanat, hogy Vitray Tamást fiával és unokáival láthatjuk a címlapon. A legendás tévés eddig semmilyen formában nem szerepelt együtt elsőszülött gyermekével, annak fiával és lányával.

Cover-fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Ezt is szeretjük