A 65 éves Fekete Laci volt az ország legerősebb embere: fia, Miki kiköpött a mása

Fekete Laci fia, Miki az HBO Max A híd című reality műsorának az egyik szereplője.

fekete-laci-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Fekete László nevét a ’80-as években ismertük meg, 1988 és 1997 között a Magyarország legerősebb embere cím birtokosa volt, ezt követően párosban és csapatban is versenyzett. Fekete Laci 2020 novemberében fejezte be pályafutását. A 65 éves sztárt több tévéműsorban is láthattuk szerepelni, emlékezetes volt a TV2 A Nagy Duett című műsorában Nótár Mary partnereként. 

Fia, Fekete Miki is szerepelt már a képernyőn, feltűnt példáula Séfek Séfe című gasztrovetélkedőben, most pedig az HBO augusztus 11-től, péntektől látható, magyar dokurealityjének, A hídnak az egyik versenyzője. 

Fekete László fia

Az HBO Maxon már elérhető A híd első három része. Amikor a bemutatkozó epizódban feltűnt a 32 éves Miki, aki a leírás szerint profi erősember, bizonyára sokan gondoltak arra, hogy kiköpött az édesapja, ugyanis elképesztően hasonlít Fekete Lacira. (Cikkünk innentől spoilereket tartalmaz.)

fekete-miki-a-hid
Fotó: HBO/The Orbital Strangers Project

Fekete Mikit hamar megkedvelték a csapattársai, és nem csak azért, mert az ereje nagyon jól jött: a 14 versenyző a helyszínen tudta meg, hogy annak a tónak a vizére, aminek a partján állnak, egy 250 méter hosszú hidat kell építeniük puszta kézzel és egyszerű szerszámokkal mindössze 18 nap alatt.

Kedvességével, pozitivitásával az elcsüggedt csapattársakat is túllendítette a mélypontokon. Erre szükség is volt, ugyanis egy nap után a csapatvezetőnek két játékost haza kellett küldenie, így csak 12-en maradtak. Közben maga Fekete Miki is küzdött. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Zavarta, hogy a nehéz fizikai munkának nem látta még az eredményét, de leginkább a családtagjai hiányoztak neki. A kisfia öt és fél éves, a feleségével hét éve házasok, de a kapcsolatuk 14 évvel ezelőtt kezdődött. A harmadik részben váratlanul azzal szembesítette társait a reggelizőasztalnál, hogy feladja a játékot, és hazamegy, mert nem bír ki még két hetet a fia és a felesége nélkül. Ahogy mondta: “Nem feltétlenül igaz, hogy a nagy fizikai erő nagy lelkierővel is jár”.

- Belül, lelkileg nagyon szenvedek, amióta itt vagyok, 14 éve nem volt ilyen, hogy én ennyit elmentem volna otthonról - kezdte a vallomást.

fekete-miki-a-hid2
Fotó: HBO/The Orbital Strangers Project

Amikor előző nap meglátta az úszó elemeket, és tudatosodott benne, hogy azokkal sokkal könnyebben megy majd a munka, úgy gondolta, a kiszállásával nem hagyja cserben a többieket, szerinte nélküle is boldogulnak. Csapattársai bizonygatták, hogy nem feltétlenül csak az erejére van szükség, hanem mint emberre, csapattagra, a pozitív energiáira is, ugyanakkor döntését tiszteletben tartották, és elfogadták. Fekete Miki távozásával nagy űrt hagyott maga után, a játékosok nehezen tudtak a hiányával mit kezdeni.

- Az igazság az, hogy a dilemma, hogy menjek vagy maradjak, már a beköltözés előtt elindult bennem, abban a pillanatban, ahogy elhagytam a házam küszöbét. A táborban ez egyre erősödött, mert folyamatosan a kisfiam sírása csengett a fülemben, aki nem értette, miért megyek el. Úgy éreztem, mintha elhagytam volna őket. Miután hazatértem, meg is beszéltük, hogy addig nem vállalok ilyen hosszabb távollétet igénylő kihívásokat, ameddig a gyerek legalább tízéves nem lesz. A családom maximálisan támogatta a döntésemet, és alig várták, hogy hazaérjek, főleg a kisfiam - vallotta be Fekete Miki. 

fekete-miki-a-hid3
Fotó: HBO/The Orbital Strangers Project

Annak ellenére, hogy néhány nap után feladta a játékot, és távozott, A híd nagyon jó élmény volt számára. 

- A sorozat nézése közben olyan volt, mintha újra ott lehetnék kicsit azon a gyönyörű helyen, és ez nagyszerű érzés. Eszembe jutott az is, amikor a térképet követve elmentünk megkeresni a rejtélyes segítséget, hogy mekkora öröm volt, amikor megtaláltuk az úszó elemeket, és az is, hogy milyen nagyon megküzdöttünk azzal, hogy visszajuttassuk a táborba. De megérte!

Nézd meg Sváby András fiait is!

Igazi kuriózum, ha az ATV műsorvezetőjét a 29 éves Tamással és a 24 esztendős Péterrel láthatjuk közös fotón.

Cover-fotó: TV2/A Nagy Duett

Ezt is szeretjük