Fekete Dávid megmutatta egy hónapos ikreit - Máté és Ádin tündéri babák
Fekete Dávid élete nagyot változott az ikrei érkezésével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Fekete Dávid élete nagyot változott az elmúlt fél évben: tavaly augusztusban feleségül vette párját, miután megtudták, hogy Regina várandós. 

Ikreket hordott a szíve alatt, akik két héttel a kiírt dátum előtt, január 3-án jöttek világra. A 2008-as Megasztárral ismertté vált énekes a Blikknek azt nyilatkozta, úgy érzi, a fiai érkezésével vált igazán férfivá. 

Az ikrek mellett keveset alszanak

A 33 éves édesapa kiveszi a részét a gyerekek körüli teendőkből, pelenkázza őket, és éjszaka ő is felkel hozzájuk. 

fekete-david
Fotó: TV2/Mokka

- Egyelőre nem alszunk másfél-két óránál többet egyhuzamban, mert bármennyire is szeretnénk, a fiaim nem egyszerre ébrednek fel, mindig valamelyikük előbb jelzi, hogy éhes. Egyelőre jól bírjuk, ám ha nem így lenne, ott vannak a nagyszülők, a családtagok, akikre mindenben számíthatunk, ha már teljesen kimerülnénk - mesélte a napilapnak, amelyben fotók is láthatóak az ikrekről. 

Azt vette észre magán, hogy az élet minden területén felelősségteljesebb lett: lassabban vezet, és elkezdett pénzt félretenni a fiai jövőjére. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Érdekes, hogy Ádin, akinek a nevét az édesanya választotta, inkább Reginára hasonlít, míg Máté, akinek a keresztnevét az édesapa adta, inkább az énekes vonásait örökölte. Az egy hónapos babákat Fekete Dávid és felesége a Story magazinban is megmutatta. 

Fekete Dávid és Regina 2015-ben ismerkedtek meg, a fiatal nő egy jelenleg ötéves kislányt hozott a kapcsolatukba. A büszke édesapa a hetilapnak arról is beszélt, hogy nagyon odafigyelnek arra is, hogy az öcsikéi érkezésével Leila ne érezze magát háttérbe szorulva. Szerencsére nincs szó testvérféltékenységről, a kislány nagyon várta a testvéreit.   

- Leilában semmi féltékenység nincs, pedig amióta hazamentünk a kórházból, elég sok a feladat a két pici körül - árulta el az énekes.

Balássy Betty és Varga Feri gyerekei

Varga Feri és Balássy Betty a Megasztár harmadik szériája alatt szeretett egymásba. Akkor tudták, hogy egymásra találtak, amikor a 2005 őszén indult és 2006 tavaszán véget ért verseny alatt előadták a Queen Somebody to Love című slágerét. Az elmúlt 14 évben három közös gyermekük született.

Ezt is szeretjük